• emo.gr
  • Emotive
  • Δεν είναι Μετρό, είναι καταφύγιο πρωτοχριστιανικό
Δεν είναι Μετρό, είναι καταφύγιο πρωτοχριστιανικό

Με τον κομβικό σταθμό που εγκαινίασε απόψε ο Πρωθυπουργός, συνδέονται πλήθος από κατακόμβες που οδηγούν σε πρωτοχριστιανικούς χώρους λατρείας.

Πρόκειται για μια τεράστια παρανόηση. Ενδεχομένως και συνωμοσία ταυτόχρονα.

Δεν είναι Μετρό, είναι καταφύγιο πρωτοχριστιανικό.

Και άρα επομένως δεν χρειάζεται κυλιόμενες σκάλες.

Με τον κομβικό σταθμό που εγκαινίασε απόψε ο Πρωθυπουργός, συνδέονται πλήθος από κατακόμβες που οδηγούν σε πρωτοχριστιανικούς χώρους λατρείας.

Απλά μίλησε για Μετρό για ευνόητους λόγους; εκλογές έρχονται, δεν θα ήθελε να δυσαρεστήσει το άθεο τμήμα του κόμματός του.

Υπενυμίζουμε πως στις πρωτοχριστιανικές κοινότητες μπορούσαν και γυναίκες να γίνουν ιερείς: ιέρειες και πρωθιέρειες. Αν υπάρχει καμιά διαθέσιμη και με λευκό συνολάκι είναι το ζήτημα

Η θέση του πρωθιεράρχη είναι πάντως πιασμένη. Θέλει ιερό ταλέντο και κότσια να ανέβεις στη Θεσσαλονίκη να εγκαινιάσεις ένα έργο που έχει γίνει μεγαλύτερο ανέκδοτο και από το γιοφύρι της Άρτας.

Παράλληλα, η σημερινή εκδήλωση ήταν και μια επιβεβαίωση πως τα κίτρινα γιλέκα που εμφανίστηκαν, εμπιστεύονται πλήρως την Κυβέρνηση και δεν θα κάνουν ούτε διαδήλωση, ούτε υπόγεια δήλωση.

Από εκεί και πέρα, γεωστρατηγικοί αναλυτές και γεωπολιτικοί διαλύτες, μιλούν για ένα καταφύγιο που σε περίπτωση βομβαρδισμών θα σώσει την πόλη.

Μόλις ολοκληρωθεί το μονοπάτι για το πέρασμα στο βουνό, καθώς και η διασύνδεση με το σταθμό υποβρυχίων στα ανοιχτά της Καλαμαριάς, θα γίνουν νέα εγκαίνια παρουσία του επικεφαλής του ΝΑΤΟ, σύσσωμη την G7 και όλη την πολιτική, πολιτειακή και πολυταξιδεμένη ηγεσία του τόπου.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Πολύνεκρο αυτοκινητιστικό με οπαδούς του ΠΑΟΚ που πήγαιναν Γαλλία για τον αγώνα με τη Λυών. Δεν έχουν τέλος οι συμφορές
  • Πολλά τα ερωτηματικά στο τραγικό ατύχημα στη Βιολάντα: στο κάδρο των ερευνών και επενδυτικό σχέδιο που υλοποιούνταν τώρα, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου του 2016
  • Θα μάθουμε γιατί 5 νέες γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στη νυχτερινή βάρδια τους στο εργοστάσιο μπισκότων ή θα το ρίξουμε στην κακιά στιγμή;
  • Tο Μόρνο και την Υλίκη τα παρακολουθεί κανείς μη γεμίσουν νερό και χάσουν οι εργολάβοι τα νέα έργα υδροδότησης της Αττικής;