• emo.gr
  • emollient
  • Μήπως είναι ο Μπαλούρδος;
Μήπως είναι ο Μπαλούρδος;

Υπάρχουν πληροφορίες πως έχει πάρει δυσμενή μετάθεση, τρεις στάσεις του Μετρό από το σπίτι του.

Μετά από αυτή τη φωτό υπάρχει διάχυτη η φήμη πως ο Μπαλούρδος της Ελληνοφρένειας βγήκε σήμερα από το γραφείο για να βγάλει μια σέλφι.

Εννοείται με πλήρη εξοπλισμό.

Δεν άντεξε φαίνεται χωρίς τηλεοπτική δημοσιότητα.

Ίσως να ήθελε και να καταγγείλει τη μεταχείρισή του από την υπηρεσία, γιατί υπάρχουν πληροφορίες πως έχει πάρει δυσμενή μετάθεση, τρεις στάσεις του Μετρό από το σπίτι του.

Αποτέλεσμα της ζήλειας προς το πρόσωπό του, όταν βρέθηκε αποσπασμένος με καθαρά αξιοκρατικά κριτήρια και υπό την αιγίδα του ΑΣΕΠ σε δημοσιογραφικό γραφείο.

Εκεί θα έκανε μεγάλη καριέρα σαν αναλυτής, καθώς ήταν η προσωποποίηση του μέσου πολίτη, αλλά μπλέχτηκε  στα γρανάζια της τέταρτης εξουσίας και προφανώς τον έφαγαν τα κυκλώματα.

Το μέλλον του είναι λαμπρό και βρίσκεται στα βουλευτικά έδρανα δίχως αμφιβολία.

Έχει φωτογένεια, άγνοια κινδύνου και μια έμφυτη ροπή προς τη δημοσιότητα, άκρως απαραίτητη στην διαδικτυακή εποχή των σόσιαλ μίντια και της ηγεμονίας της εικόνας.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ήττα για την επίσημη αγαπημένη από τη Ρουμανία. Προχωράμε, πάμε παρακάτω!
  • Μπερναμπέου με 53 χιλιάδες θέσεις θα γίνει το Καραϊσκάκης
  • Εiναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες: Πόλεμος κλιματιστικών στη Γαλλία. Ξύλο, ουρές και άδεια ράφια. Έσπασαν τις πόρτες καταστήματος. Που να πέρναγαν και Μνημόνια!
  • Οι βετεράνοι του Βελγίου έκαναν μια μυθική, μια τρελή ανατροπή κόντρα στη Σενεγάλη με Λουκάκου και Τίλεμανς: 3-2 στην παράταση, ενώ στο 85΄το σκορ ήταν 0-2