• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Τρολάρει την Κυβέρνηση ή την κόκκινη γραμμή;
Τρολάρει την Κυβέρνηση ή την κόκκινη γραμμή;

Εμπρός στην τελική ευθεία για τη μητέρα των μαχών των ενδοκυβερνητικών συναντήσεων, είναι η ώρα για τα βαριά χαρτιά.

Με ένα βιντεάκι και νέο λογότυπο απαντά ο Πάνος Καμμένος σε όλη την παραφιλολογία που έχει δημιουργηθεί για την παρουσία των ΑνΕλ στην Κυβέρνηση εν όψει εισαγωγής στο Κοινοβούλιο της κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ενώ ξεκίνησε με Τάκη Μουσαφίρη το διάλογο και ανταπάντησε ο Αλέξης Τσίπρας με Μιχάλη Ρακιντζή φαίνεται πως εμπρός στην τελική ευθεία για τη μητέρα των μαχών των ενδοκυβερνητικών συναντήσεων, είναι η ώρα για τα βαριά χαρτιά.
Τραβούν οι ΑνΕλ σε όλα μια κόκκινη γραμμή, σβήνουν μια συγκυβέρνηση που είχε λάθος διαδρομή, αφού το θέλουν στην Κουμουνδούρου, ας είναι αυτή η πιο μεγάλη τους στιγμή.

Με τη συνήθη ολύμπια ψυχραιμία αντιμετωπίζουν το θέμα στο Μαξίμου, μετρούν και ξαναμετρούν τα κουκιά για το 151, σε μια ιστορία που πάει να θυμίσει τα 151 “Σταύρος Δήμας”, μόνο που τότε ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στην Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Διαχειρίζεται την ίδια κατάσταση, από την απέναντι όχθη αυτή τη φορά.

Αλλά ας μην κάνουμε το λάθος να θεωρήσουμε πως η Κυβέρνηση κρέμεται από μια κλωστή.

Τις μάχες τις κερδίζουν πάντα οι εφεδρείες, που έρχονται ξεκούραστες και αποφασισμένες.

Το παν δηλαδή είναι η περιβόητη “διοικητική μέριμνα”.

Κι όσοι κάνουν όσοι φεύγουν και λίγο μπούγιο, λίγο σαματά, λίγο τρολάρισμα στην Κυβέρνηση ή στην κόκκινη γραμμή.

“Πιο αποφασισμένοι από ποτέ”, σου λένε.

Δε χάθηκε ο κόσμος, εφόσον δε χάνεται η πλειοψηφία…

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Αίαντας Αμστελοδάμου – Ολυμπιακός Πειραιώς 1-2: είναι τρελός ο Ιρανός και ακόμη πιο μουρλός ο κοντός που κάρφωσε κεφαλιά μέσα στα θηρία
  • Πολύμηνη η διαρροή προπανίου σε υπόγειους και άρα μη επισκέψιμους σωλήνες. Απουσία ανιχνευτών διαρροής αερίου. Συνεχίστε το λιβάνισμα στην κερδοφόρα και καινοτομική εταιρεία
  • Πολύνεκρο αυτοκινητιστικό με οπαδούς του ΠΑΟΚ που πήγαιναν Γαλλία για τον αγώνα με τη Λυών. Δεν έχουν τέλος οι συμφορές
  • Πολλά τα ερωτηματικά στο τραγικό ατύχημα στη Βιολάντα: στο κάδρο των ερευνών και επενδυτικό σχέδιο που υλοποιούνταν τώρα, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου του 2016