• emo.gr
  • Δημοφιλή
  • Μέτωπο κατά του Κώστα Μπακογιάννη
Μέτωπο κατά του Κώστα Μπακογιάννη

Καταστρατηγεί τη βασική και θεμελιώδη αρχή της διάκρισης του “Βούθουλα και του Μπούθουλα”.
Αθήνα είναι μόνο το Κολωνάκι

Στην αρχή ήταν ένας ψίθυρος. Τώρα όμως που ξεδιπλώνεται το Πρόγραμμα “Αθήνα Ψηλά” εκδηλώνονται ανοικτά και οι αντιδράσεις.

Επιφανείς Αθηναίες και Αθηναίοι, με πνεύμα λαμέ, τιγρέ και ιαγουάρου στην άγρια ζούγκλα, συγκροτούν την κίνηση “Αθήνα είναι μόνο το Κολωνάκι” ενώ δεν διστάζουν να αποκαλέσουν τον Κώστα Μπακογιάννη “ταξικό αποστάτη”.

Διότι οι κινήσεις του είναι εξαιρετικά ανησυχητικές για το μέλλον των ιερών χωμάτων των οδών Σκουφά, Τσακάλωφ, Πατριάρχου Ιωακείμ, των όμορων παράλληλων δρόμων και των καθέτων τους.

Ξεκίνησε με τις αποκαλύψεις για την Ομόνοια στο the 2night show, όπου ο τηλεθεατής κατάλαβε πως θα αποκτήσει την όψη που είχε όταν η Αθήνα δεχόταν τους εσωτερικούς μετανάστες, που κρατούσαν κοφίνια με ζωντανά πουλερικά.

Καλύτερα να φτιαχτεί ένας σταθμός για κυανόκρανους, γιατί η Ομόνοια είναι πλέον πάνω στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν.

Μίλησε για επίθεση πολιτισμού μέσω του αρχαιολογικού Μουσείου. Νεολογισμοί άνευ νοήματος. Ο πολιτισμός δεν επιτίθεται ποτέ και το Μουσείο βρίσκεται στα διεθνή ύδατα Κούβας & Βενεζουέλας.

bako3

Επεσκέφθη την εξωτική Γκράβα ο υποψήφιος Δήμαρχος, πήγε στον Κολωνό, περπάτησε στην Ακαδημία Πλάτωνος, στην οποία τη μια τους παίζουν ροκ, την άλλη τσιφτετέλι, παιδιά του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη.

Εκεί που ούτε με GPS δεν φτάνει κανείς, στις λάσπες της εξωκοινοβουλευτικής Αθήνας.

Με όλα αυτά είναι αναστατωμένοι οι διαπρεπειίς κάτοικοι της ιεράς συνοικίας του Κολωνακίου που βλέπουν πως ο Κ. Μπακογιαννης καταστρατηγεί τη βασική και θεμελιώδη αρχή της διάκρισης του “Βούθουλα και του Μπούθουλα”, (ή Μπύθουλας στη μαντάμ Σουσού) που λέγαν παλιά, μετέπειτα χρησιμοποιούνταν η φράσις “λαός και Κολωνάκι”.

kolonaki

Εκφράζουν τέλος ανησυχίες για την πιθανή μετονομασία της πλατείας Αμερικής ξανά σε πλατεία Αγάμων, ενώ καλούν τους πομπώδεις εκπροσώπους της αγαπημένης μιζέριας και της συνήθους παρακμής σε επαγρύπνηση, πριν δοθούν κίνητρα για ανάπτυξη ξανά της κτηνοτροφίας στον Λυκαβηττό (Kατσικάδικα).

Η κόντρα βρίσκεται μόνο στην αρχή. Δεν αποκλείουν οι πρωτεργάτες της κίνησης “Αθήνα είναι μόνο το Κολωνάκι” και καθιστικές κινητοποιήσεις με αίτημα την απόσχιση της συνοικίας από το δήμο Αθηναίων και τη δημιουργία νέου Δήμου, αμιγώς γαλαζοαίματου, απαλλαγμένου από τη φριχτή λαϊκότητα των λοιπών συνοικιών.

 

 

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Την Ιστορία τη γράφουν οι άσκαστες: 20.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους στην Κολωνία, γιατί ζούσαν μαζί με βόμβες του Β΄ΠΠ
  • Η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ είναι ταμάμ για πολυετή σειρά στο Νέτφλιξ: εκατομμυριούχοι, μεγάλα πρότζεκτ, χλιδή, ίντριγκες, πάθη, δικηγόροι, αστυνομίες, της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ, στο σεξ υστερεί γιατί είναι μόνο στα λόγια, αν βρεθεί ένας σεναριογράφος δυνατός να κουμπώσει έξυπνα τη λίμπιντο, θα απογειωθεί η φάση
  • Το ποδόσφαιρο καμιά φορά είναι δίκαιο άθλημα: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί μετά από χρόνια προσπαθειών. Σκόρπισε την Ίντερ στους πέντε ανέμους. Με τη Μπαρτσελόνα αντίπαλο θα ήταν ασφαλώς ένας εντελώς διαφορετικός τελικός
  • Επιτέλους αρχίζουν οι τελικοί στο μπάσκετ: καθαρή, ανόθευτη τοξικότητα, όχι τίποτα φλωριές