- emo.gr
- Sport
- Στοίχημα με αιωνίους στην Ευρωλίγκα και Κύπελλο Αγγλίας
Ο Ολυμπιακός με δεδομένα τα προβλήματά του θα προσπαθήσει να ελέγξει το ρυθμό και να μην αφήσει τον αντίπαλο να τρέξει
Δεσπόζει στο σημερινό κουπόνι το ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ για την Ευρωλίγκα, ένα ματς που το θέλουν και οι δύο για διαφορετικούς ασφαλώς λόγους.
Ο Ολυμπιακός με δεδομένα τα προβλήματά του θα προσπαθήσει να ελέγξει το ρυθμό και να μην αφήσει τον αντίπαλο να τρέξει. Έχει λογική η επιλογή ενός “μεσαίου under”.
Στην Αγγλία το μεγάλο ματς για το Κύπελλο είναι το Τσέλσι-Λίβερπουλ, ένα ματς που θα τοπ αποφύγουμε τουλάχιστον pregame. Ίσως προκύψει κάτι στο live.
Το άλλο ματς για τον ίδιο θεσμό μεταξύ Γουέστ Μπρομ και Νιούκαστλ έχει ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να θέλουν να δείξουν πως ανήκουν στην Πρέμιερ, όπου επιστρέφουν του χρόνου, παίρνοντας μια εμφατική πρόκριση.
ΟΣΦΠ-ΠΑΟ under 164,5 στο 2.10
Γουέστ Μπρομ – Νιούκαστλ 1 στο 2.45
-
Κερδίζουν και οι δύο αιώνιοι στην Ευρωλίγκα
5 ημέρες ΠΡΙΝ -
Γιορτάζετε το Halloween ή είστε τίποτα τραχανοπλαγιάδες;
6 ημέρες ΠΡΙΝ -
Ο Τσακαλώτος, ο Κατσιμήτρος και τα έκτακτα στρατοδικεία!
2 εβδομάδες ΠΡΙΝ -
Βάστα, Ρόμελ!
2 εβδομάδες ΠΡΙΝ