• emo.gr
  • Δημοφιλή
  • Στην πυρά η γιόγκα και οι πιλάτες και οι παραφυάδες αυτών
Στην πυρά η γιόγκα και οι πιλάτες και οι παραφυάδες αυτών

Ποιον υμνούν, ποιον εξυψώνουν, με όλες αυτές τις παράδοξες κινήσεις που είναι δήθεν για άμυνα έναντι του ανύπαρκτου, του αόρατου εχθρού; (κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού)

Δηλαδή σε τι σας ενοχλεί η θέση της Εκκλησίας που ενημερώνει το ποίμνιο για τους κινδύνους.

Όπως επισημαίνει το σχετικό ανακοινωθέν της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου: «Περί «της τεχνικής της Γιόγκα» και στο πλαίσιο του σεβασμού της θρησκευτικής ελευθερίας, η οποία στη Χώρα μας είναι συνταγματικώς κατωχυρωμένη και σεβαστή, αλλά και της ποιμαντικής ευθύνης Αυτής για την αποφυγή δημιουργίας κλίματος θρησκευτικού συγκρητισμού, ομοφώνως απεφάσισε να υπενθυμίσει στο χριστεπώνυμο Πλήρωμα ότι η «Γιόγκα» αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουϊσμού, διαθέτει ποικιλομορφία σχολών, κλάδων, εφαρμογών και τάσεων και δεν αποτελεί «είδος γυμναστικής». Ως εκ τούτου επισημαίνει για μία ακόμη φορά ότι η «Γιόγκα» τυγχάνει απολύτως ασυμβίβαστη με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη μας και δεν έχει καμία θέση στην ζωή των Χριστιανών».

Όχι να πούμε δύο κουβέντες γιατί παράγινε το κακό με τους Ινδουισμούς και τους Ινδιάνους.

Βλέπετε ας πούμε δέκα κυρίες να πηγαίνουν για πιλάτες μπουλουκηδόν.

pilates_2

Σκέφτεστε «να τα κορίτσια που πάνε στον Εσπερινό;»

Δεν σταυροκοπιέστε;

Δε λέτε από μέσα σας ή ψιθυριστά «γύναια του Σατανά»;

Δε βλέπετε τον Εωσφόρο στας οφθαλμούς των;

Ακόμη και τη λαγνεία στας κινήσεις των; (ναι, σε αυτό το άρθρο θα τα πούμε όλα, έξω από τα δόντια, όλα αυτά που μασάμε στα ούλα).

Αγνοούν ίσως κάποιες από αυτές πως άθελα τους με τις πιλάτες, αποθεώνουν τον Πιλάτο, τον πρώτο νεοταξίτη διοικητή, αυτή τη ρωμαϊκή λέρα, που ένιπτε τας χείρας του, ο παστρικός.

pilatos

Η γιόγκα πάλι τι είναι. Διαλογισμός;

Ποιον λατρεύουν στα κρυφά;

Τον Σάκη Ρουβά, ή τον Σάκη τον Υδραυλικό;

Κανέναν από τους δύο. Πρόκειται για τον «γιο του γκα» (παραφθορά του γαία) τους υιούς δηλαδή της Γης και του Ουρανού, τους Εκατόγχειρες, αυτά τα ειδωλολατρικά τέρατα: Βριάρεως ή Αιγαίων, ο Κόττος και ο Γύγης.

Έχετε δει σοβαρό άνθρωπο με  ελληνορθόδοξη παιδεία να ασχολείται με τας γιόγκας, τας πιλάτας ή με παρεμφερή αντικείμενα του σκότους;

Οι εξ ανατολών ορμώμενες πολεμικές τέχνες για να το πάμε και αλλού το θέμα, τι εκφράζουν στην παραδοσιακή των μορφή;

Όχι δηλαδή στην αγωνιστική βερσιόν που μετράνε πόντους και τα παιδιά κάνουν και το σταυρό τους σαν καλοί χριστιανοί,, αλλά εις την κλασική με τας σκιαμαχίας.

Ποιον υμνούν, ποιον εξυψώνουν, με όλες αυτές τις παράδοξες κινήσεις που είναι δήθεν για άμυνα  έναντι του ανύπαρκτου, του αόρατου εχθρού; (κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού)

Για αυτό λοιπόν κοιτάξτε να ενημερωθείτε καταλλήλως και μετά ελεύθεροι άνθρωποι είστε, κάντε ότι θέλετε, αλλά καλού κακού ξεκινήστε από τώρα νηστεία και προσευχή για τον Δεκαπενταύγουστο και μακριά από τα πορνογραφικά sites ιδίως οι άγαμοι άρρενες, γιατί μπορεί να μην τυφλωθείτε, να μη βγάλετε τρίχες στην παλάμη, αλλά μ@λάκες θα σας πουν σίγουρα

Οι έγγαμοι με τον Σατανά μέσα εις την οικία των, έχουν και μια δικαιολογία όταν αμαρτάνουν.

Ειδικότερα τις κυρίες που καταφέρνουν να παρκάρουν smart μέσα σε μόλις 666 μέτρα ελεύθερο χώρο να τις φοβάστε, έστω κι αν κρατούν φανουρόπιτα.

Διότι, αν το ψάξετε εις βάθος, θα ανακαλύψετε πως είναι ζαμπονοτυρόπιτα ή σκεπαστή.


#emo attacks
  • Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο: όχι διότι ο Γιώργος γλεντάει τη Φώφη, αλλά γιατί έμαθε πως ο Καστανίδης είναι ακόμη βουλευτής
  • Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά, εκτροχιάστηκε τρένο του ηλεκτρικού, ευτυχώς χωρίς θύματα
  • Με την Αλίαρτο δεν υπάρχει κανένα θέμα: το πανηγύρι και ο συνωστισμός ήταν διακομματικός
  • Από τις 15/7 θα κάνουν απόβαση στην Ελλάδα και οι Άγγλοι «ασθενείς» και μη