• emo.gr
  • Sport
  • “Εκεί που κοιτάει θα πάει” ο Γιάννης
“Εκεί που κοιτάει θα πάει” ο Γιάννης

ερχόμαστε στο ερώτημα που ήδη εδώ και μέρες έχει τεθεί φωναχτά. Θα φύγει ο Γιάννης; Και για που; Θα τολμήσουμε την πρόβλεψη

Έχασαν και τέταρτο ματς οι Μπακς όπως όλοι περίμεναν, μετά και τον τραυματισμό του Γιάννη, γεγονός που λείανε την πίκρα του αποκλεισμού.

Γιατί η σειρά με τους Χιτ έδειξε όλες τις αδυναμίες των ελαφιών στο δρόμο για το δαχτυλίδι.

Ας μην κάνουμε όμως το λάθος που διαπράττουν σχεδόν όλοι. Οι Μπακς που είδαμε στα πλέι οφ δεν έχουν καμία σχέση με την αφιονισμένη ομάδα της ρέγκιουλαρ σίζον.

Μετά τους μήνες της καραντίνας, η ομάδα ήταν ντεφορμέ και αν εξαιρέσει κανείς κάποια ατομικά επιτεύγματα κατά διαστήματα, δεν έδειξε μέταλλο.

Αν δεν είχε υπάρξει η πανδημία, προφανώς τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, αλλά οι συζητήσεις με το αν είναι για να περνάμε την ώρα μας στα καφέ.

Το 3-1 έδωσε λίγη ελπίδα, όμως χωρίς τον Γιάννη δε γινόταν να νικήσει αυτούς τους Χιτ,  Τζίμυ Μπάτλερ, Αντεμπάγιο, Ιγκοουντάλα) και την τριάδα των λευκών (Ντράγκιτς, Χέρο, Ρόμπινσον) που πυροβολούσε από την Περιφέρεια ακατάπαυστα. Μεγάλη ζημιά έκανε κι ο Κράουντερ που μέχρι να καταλάβει το επιτελείο των Μπακς πόσο κινδυνεύει από αυτόν, είχε γίνει το καλώς τα παιδιά 3-0.

Και ερχόμαστε στο ερώτημα που ήδη εδώ και μέρες έχει τεθεί φωναχτά. Θα φύγει ο Γιάννης; Και για που; Θα τολμήσουμε την πρόβλεψη.

4 ομάδες τον θέλουν κολασμένα, οι εξής τρεις, ήτοι δύο, οι Ουόριορς. Το δέσιμο με τον Curry είναι δεδομένο, σε μια ομάδα που έχει μάθει να παίζει χωρίς ψηλό, εκεί που ο Γιάννης θα παίζει 5 για να βρίσκει χώρους.

Ράπτορς και Μαϊάμι επίσης τον θέλουν, αλλά δεν μπορούν να τον δελεάσουν αρκετά.

Ο Γιάννης όμως όπως όλα δείχνουν δε θα πάει πουθενά. Το πρότζεκτ του Μιλγουόκι είναι σταθερά προσανατολισμένο πάνω του, η φετινή χρονιά που εξετράπη λόγω πανδημίας είναι παρένθεση και με τις διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν, οι Μπακς θα είναι και πάλι ανταγωνιστικοί.

Δεν μπορεί για παράδειγμα ομάδα που πάει για τίτλο να μην έχει ψηλό που να παίζει πλάτη. Ή να δίνει τόσα λεφτά στον Χιλ στα 34 του για να μένει ρολίστας.

Ο Αντετοκούνμπο  θα πάρει το σούπερ μαξ συμβόλαιο που θα του προσφέρουν, θα συζητήσει για τις προοπτικές της ομάδας, θα πει την άποψη του, θα εισηγηθεί και θα βρεθεί η τομή για να μείνει.

Τουλάχιστον για ακόμη ένα χρόνο. Αν αποτύχουν ξανά οι Μπακς θα ανοίξει η κουβέντα για ανταλλαγή; στο Γκόλντεν Στέιτ ή (κρατείστε το αυτό) στους Νικς: στη Νέα Υόρκη με τη μεγάλη ελληνική παροικία,. Η ενδεχόμενη παρουσία του εκεί ίως αλλάξει τη μοίρα μιας καταδικασμένης στην αποτυχία ομάδας.

mpontenholzer

Αντίθετα δεν υπάρχει προπονητής για δαχτυλίδι που να λέγεται Μάικ Μπουντενχόλζερ (φωτό πάνω). Μια χαψιά τον έκανε ο Έρικ Σπόελστρα. Έβγαζε λαγούς από το καπέλο, νέα plays την ώρα που ο Μάικ φρόντιζε να μείνει πιστός στο πλάνο που είχε σχεδιάσει.

Με ένα τοπ προπονητικό τιμ οι Μπακς θα πείσουν τον Γιάννη να μείνει.

Ξέρουν τον τρόπο που σκέφτεται, που λειτουργεί, που παίρνει αποφάσεις.

Έχουν τον πρώτο λόγο, για τουλάχιστον ακόμη μία χρονιά.

Όσοι ονειρεύονται την “επανάσταση του Γιάννη” θα περιμένουν τουλάχιστον ως το 2021. Ίσως και παραπάνω…

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη