• emo.gr
  • Emotive
  • “Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά, φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις”
“Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά, φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις”

Φώφη, Φωτόπουλος, ανέσπερο φως

Μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, λέει η παροιμία, αλλά αυτή η συγκεκριμένη το παράκανε.  Φώφη, Φωτόπουλος, ανέσπερο φως. Πλήθος συμβολισμών και αναμνήσεων: “Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά, φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις”.

Διότι ο (πολιτικός) καιρός έχει γυρίσματα και μια εκ νέου συμπόρευση παλιών συντρόφων, ποτέ δεν αποκλείεται. Ειδικά τώρα που στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Γρηγοράκος αλλά και άλλοι, γλυκοκοιτούν τη ΝΔ του Κυριάκου. Η απάντηση στην αφαίμαξη προς τα δεξιά, μπορεί να είναι η προσθήκη άλλων από αριστερά, τώρα που κι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να γίνει κεντρώος.

Η κυράι Γεννηματά προσπαθεί να περιχαρακώσει το κόμμα της και για το λόγο αυτό προέβη τόσο σε “προληπτικές επιθέσεις” προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στην άμεση διαραφή του Γρηγοράκου, για να κόψει το βήχα στους άλλους. Δεν θα πλήξουμε με τα τεκταινόμενα στην κεντρική πολιτική σκηνήμ, αυτό είναι βέβαιο.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Επίσημη έναρξη του καρναβαλιού σήμερα 17/1/26: το λες και κανονικότητα στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας
  • Μετά την πολική φωτοβολίδα, είμαστε έτοιμοι για την ουκρανική χειροβομβίδα: το κρύο θα κρατήσει 4 μέρες, 14 μερόνυχτα οι διαμάχες των ειρηνικών μετεωρολόγων
  • Ο Υπουργός φέρεται να δήλωσε “ελάλησα και είπα” και καρατομήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ
  • Έρχεται χιονιάς και οι συμπλοκές των μετεωρολόγων κυμαίνονται σε συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα