• emo.gr
  • Sport
  • Ξεσπά ο Ολυμπιακός πάνω στη Λαμποράλ
Ξεσπά ο Ολυμπιακός πάνω στη Λαμποράλ

Να κυνηγήσει κανείς εκτός από τη νίκη των ερυθρόλευκων (βασικό ποντάρισμα) και τη διαφορά των 8 πόντων ενδεχομένως να είναι ορθό

Σωστή η ανάγνωση του Τσεντεβίτα-Νταρουσάφακα χθες και ταμείο μαρς. Συνεχίζουμε με Ευρωλίγκα, ίσα για να μην ξενερώσουμε Παρασκευή βράδυ.

Ολυμπιακός-Λαμποράλ Κούτσα και όλα δείχνουν ΟΣΦΠ. Οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός της φάσης των “8” μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, οπότε σήμερα έχουν να αποδείξουν πράγματα. Στο 1.30 η απλή νίκη, στο 2.05 η νίκη με 8 πόντους, στο 3.10 η νίκη με 12.

Να κυνηγήσει κανείς εκτός από τη νίκη των ερυθρόλευκων (βασικό ποντάρισμα) και τη διαφορά των 8 πόντων ενδεχομένως να είναι ορθό, υπό την έννοια ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει για να πείσει ότι ανήκει στις μεγάλες ομάδες του Θεσμού , κάνοντας παράλληλα την απέλπιδα προσπάθεια να μπει στους “8”,  πράγμα πολύ δύσκολο έτσι όπως εξελίχθηκε ο όμιλος του.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄