- emo.gr
- Παιχνίδια Εξουσίας
- Ντέρμπι στη Βουλή στις 19:30
Φτάνουν όμως οι διαρροές. Οι ομάδες θα δείξουν στο βήμα της Βουλής και στην εξέδρα των εδράνων την αξία τους, σε ένα ντέρμπι γοήτρου, ενδεχομένως και ουσίας.
Εξ ΄αναβολής προ ημερησίας διάταξης συζήτηση-ντέρμπι στη Βουλή για θέματα Δικαιοσύνης. Την αναβολή είχε ζητήσει η γηπεδούχος πρωταθλήτρια για το 2015 , ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα χτυπήματα στις Βρυξέλλες. Οι νταμπλούχοι, μετά το περυσινό triple crown (δύο βουλευτικές εκλογές και ένα δημοψήφισμα) θέλουν να διατηρήσουν και το 2016 το προβάδισμά τους και κυρίως το ηθικό τους πλεονέκτημα, το οποίο και αμφισβητείται.
Το ματς μπορεί να καταλήξει σε “σούπα” αν η Κυβέρνηση πάει για το Χ. Η φημολογία όμως μιλά για επίθεση από το πρώτο λεπτό, ενώ οι προπονητές κρατούν καλά κρυμμένα τα χαρτιά τους. Η φιλοξενούμενη ομάδα της ΝΔ, λέει σε όλους οτυς τόνους ότι αν προκληθεί θα απαντήσει δυναμικά.
Φτάνουν όμως οι διαρροές. Οι ομάδες θα δείξουν στο βήμα της Βουλής και στην εξέδρα των εδράνων την αξία τους, σε ένα ντέρμπι γοήτρου, ενδεχομένως και ουσίας.
-
Ο κύκλος των αρχαίων “χαμένων” ποιητών
7 ημέρες ΠΡΙΝ -
Δεκεμβριανά: Η στιγμή της κατάπαυσης πυρός
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ -
Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ -
Κομβικό για τον τίτλο της Πρέμιερ το αποψινό Άρσεναλ – Λίβερπουλ
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ