• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • -Ζωή που πας;
-Ζωή που πας;

-Μάνα θα πάω στα καράβια!

-Ζωή που πας;

-Μάνα θα πάω στα καράβια!

Με ένα εντυπωσιακό λογότυπο που παραπέμπει σε ανοικτές θάλασσες, ανυπότακτες  πλεύσεις και έντονο άρωμα ελευθερίας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το νέο πολιτικό φορέα, στον οποίο θα ηγείται και ο οποίος φέρει το όνομα “Πλεύση Ελευθερίας”:

“Tην Τρίτη 19 Απριλίου 2016 ξεκινάμε την πλεύση μας προς το μέλλον.

Ξεκινάμε τον συλλογικό αγώνα μας, για την απελευθέρωση του λαού και της πατρίδας μας από τα μνημονιακά δεσμά.

Ανοίγουμε πανιά προς ένα μέλλον ελευθερίας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης.

Με διαφάνεια και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες.

Για τη διαγραφή του δημοσίου χρέους.

Για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών και κάθε αξίωσης της χώρας.

Για την δικαίωση του λαού μας και των αγώνων του, την ανάκτηση της δημοκρατικής κυριαρχίας.

Δημιουργούμε ένα κόμμα, που θέλουμε να αποτελέσει συστατικό κύτταρο ενός κινήματος κι ενός μετώπου, στο οποίο θα συναντηθούμε με κινηματικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, με τις οποίες θα μας συνδέουν κοινές αφετηρίες, αξίες και στόχοι.

Δεν είμαστε κόμμα στελεχών, σύμπραξης ή ανακύκλωσης προσωπικοτήτων.

Δεν είμαστε κόμμα μηχανισμών ή εσωτερικών ισορροπιών.

Φιλοδοξούμε να είμαστε κόμμα-κίνημα, μέσα απ’ την κοινωνία, μέσα από τις ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις και τους ζωντανούς ανθρώπους, που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται, αντιστέκονται, διεκδικούν, νικούν.

Λειτουργούμε με ανοιχτές, αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, έχοντας το διαδίκτυο ως οργανικό εργαλείο επικοινωνίας μας.

Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και στην κοινωνία.

Δεν λαμβάνουμε χρηματοδότηση παρά μόνο με διαφανή τρόπο, από τα μέλη μας και τους πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν τους σκοπούς και τη λειτουργία μας. Δημοσιεύουμε τα στοιχεία της χρηματοδότησής μας.

Δεν χαρίζουμε το μέλλον μας. Το διεκδικούμε και το κερδίζουμε.

Την Τρίτη, 19 Απριλίου, 2016 στις 7μμ, στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44), κάνουμε την αρχή, με μια ανοιχτή εκδήλωση και ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου.”

Ασφαλώς και μπορεί κανείς να συμφωνεί ή να διαφωνεί με την κ. Κωνσταντοπούλου, όμως ουδείς μπορεί να την κατηγορήσει για ασυνέπεια.

Επίσης, δεν είναι δυνατόν να μη σχολιαστεί ότι επιλέγει ως όνομα την ελευθερία, μια κατεξοχήν “αστική αξία”, αλλά με την πλεύση ουσιαστικά επιλέγει τη δική της αυτόνομη πορεία και κάθοδο στις εκλογές.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Επίσημη έναρξη του καρναβαλιού σήμερα 17/1/26: το λες και κανονικότητα στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας
  • Μετά την πολική φωτοβολίδα, είμαστε έτοιμοι για την ουκρανική χειροβομβίδα: το κρύο θα κρατήσει 4 μέρες, 14 μερόνυχτα οι διαμάχες των ειρηνικών μετεωρολόγων
  • Ο Υπουργός φέρεται να δήλωσε “ελάλησα και είπα” και καρατομήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ
  • Έρχεται χιονιάς και οι συμπλοκές των μετεωρολόγων κυμαίνονται σε συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα