• emo.gr
  • Sport
  • Οι “λύκοι” ταπείνωσαν τη Ρεάλ Μαδρίτης!
Οι “λύκοι” ταπείνωσαν τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Από αμφότερα τα ζευγάρια, αναμένουμε σπουδαία ματς στους επαναληπτικούς. Είναι σαφές ότι στο δρόμο προς τον τελικό της διοργάνωσης, ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός. καθώς έχουν απομείνει οι ποιοτικότερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Οι “λύκοι ” ταπείνωσαν τη Ρεάλ, σε μια τεράστια έκπληξη στο Champions League. Η πιο μεγάλη νίκη στην ιστορία της γερμανικής ομάδας είναι γεγονός. Οι Μαδριλένοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξαν ότι είναι το φαβορί, ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς (2-0 στο 25΄). Η Βόφσμποργκ είχε προηηθεί με πέναλτυ στο 18΄. Πιθανόν οι παίκτες της Ρεάλ να είχαν μείνει στη μεγάλη νίκη του Σαββάτου μέσα στο Καμπ Νου και σήμερα να πίστευαν ότι είχαν εύκολη αποστολή. Τώρα πρέπει να υπερκεράσουν το 2-0 στη ρεβάνς, σε ένα ζευγάρι που έγινε αμφίρροπο, από το πουθενά.

Μεγάλο ματς έγινε στο Παρίσι όπου Παρι και Σίτυ ήλθαν ισόπαλες με 2-2 (ημίχρονο 1-1). Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό. Σπουδαίες ομάδες από τη μέση και μπροστά, με εμφανείς αδυναμίες στα μετόπισθεν. Στο 2-1 η Παρί είχε κυριαρχήσει, αλλά αντί για το 3-1 έγινε το 2-2 και τώρα θέλει οπωσδήπτοε γκολ στη ρεβάνς. Προβάδισμα πήρε σαφώς η Σίτυ, που απέδειξε ότι είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα από τη φετινή Τσέλσι, την οποία οι Παριζιάνοι απέκλεισαν εύκολα στη φάση των “16”.

Από  αμφότερα τα ζευγάρια, αναμένουμε σπουδαία ματς στους επαναληπτικούς. Είναι σαφές ότι στο δρόμο προς τον τελικό της διοργάνωσης, ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός. καθώς έχουν απομείνει οι ποιοτικότερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Γερμανία – Ελλάδα 0-1: σας τα έλεγε ο Κλοπ για τη “χρυσή γενιά της Ελλάδας” δεν τον ακούσατε, ιδού το αποτέλεσμα
  • Σας ήρθε SMS από τη Στρατολογία και αγχωθήκατε;
    Εσείς δε θέλατε να πάρουμε την Πόλη; Τι, όχι;
  • Τα βιομηχανικά απόβλητα πάνε στον Κηφισό, όλοι το ξέρουν αυτό! Μήπως να μετεγκατασταθούν οι βιομηχανίες πέριξ του κάποτε ποταμού;
  • Ενός κακού μύρια έπονται: Εκτός Αθηναϊκής Λέσχης για έξι μήνες ο γιατρός της Καρνεάδου