• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Οικονομία
  • Συλλήψεις επίδοξων διακινητών μεταναστών
Συλλήψεις επίδοξων διακινητών μεταναστών

Το περιστατικό αυτό αποτελεί ακόμη μία ένδειξη ότι στους πρόχειρους καταυλισμούς -στο δρόμο ουσιαστικά- οι πρόσφυγες -μετανάστες αποτελούν “εύκολα θύματα “στο έλεος κάθε επιτήδειου.

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων συνελήφθησαν στο λιμάνι του Πειραιά δύο Έλληνες, 23 και 21 ετών, από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, κατόπιν διενέργειας ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο άνδρες διέδιδαν ψευδώς σε πρόσφυγες ότι τα σύνορα είναι ανοιχτά, προτρέποντάς τους να τους ακολουθήσουν προκειμένου να τους μεταφέρουν σε αυτά οδικώς έναντι αμοιβής.  Για τους δύο συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Δεν φτάνει το πρόβλημα της εγκατάστασης αυτών των ανθρώπων σε δομές που μπορούν να φιλοξενηθούν, υπάρχουν και τα “παρελκόμενα”.

Το περιστατικό αυτό αποτελεί ακόμη μία ένδειξη ότι στους πρόχειρους  καταυλισμούς -στο δρόμο ουσιαστικά- οι πρόσφυγες -μετανάστες αποτελούν “εύκολα θύματα “στο έλεος κάθε επιτήδειου.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μια συνέντευξη που μεταδίδεται Κυριακή μεσημέρι μας γυρνάει στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο: θα μοιράσει αλήθεια και πόνο
  • Ταράζουν την Παρασκευή του λαού οι ειδήσεις για τη σύλληψη πασίγνωστου σεφ και άντε να βρεις ποιος είναι (εννοείται πως ξέρουμε) με την TVνα μαγειρεύει τα τελευταία πολλά χρόνια, όταν δε λέει ανοησίες σε talk shows
  • Να χάνει ο Ολυμπιακός από τον Σπανούλη έγινε μοτίβο πλέον: νωρίς στη σεζόν ασφαλώς, αλλά ο Λαρισαίος δείχνει να έχει βρει τη συνταγή να νικά το φαβορί
  • Η Ελλάδα αποχαιρετά τον μοναδικό, τον εμβληματικό τραγουδοποιό της, τον καλλιτέχνη που σημάδεψε όσο ελάχιστοι τα τελευταία εξήντα χρόνια: ο Διονύσης Σαββόπουλος στη γειτονιά των αγγέλων