• emo.gr
  • Emotive
  • Άρχισε από το ΟΑΚΑ η εφαρμογή των περικοπών!
Άρχισε από το ΟΑΚΑ η εφαρμογή των περικοπών!

Άντε με το καλό να καταργήσουμε και τη μια μπασκέτα να παίζουν οι ομάδες μονά, να μη χρειάζονται και μεταγραφές.

Με πέντε παίκτες συνολικά τελείωσε ο δεύτερος αγώνας στα πλέι οφ ΑΕΚ-Άρης.

Από το κλασικό και ντεμοντέ πέντε εναντίον πέντε το γύρισαν σε 3Χ3, αλλά επειδή δεν έπιαναν τους στόχους, ενεργοποιήθηκε ο κόφτης και το ματς τελειωσε 3 εναντίον 2.

Άντε με το καλό να καταργήσουμε και τη μια μπασκέτα να παίζουν οι ομάδες μονά, να μη χρειάζονται και μεταγραφές.

Κι αυτό το πάνω κάτω περιττό είναι. Μια μπασκέτα φτάνει. Δεν χρειάζεται η κάθε ομάδα να έχει τη δική της. Τουλάχιστον όχι μέχρι να ολοκληρωθεί το “Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής”, που έχει μεσοπρόθεσμο χαρακτήρα, τουτέστιν ατελείωτο.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄