• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Οικονομία
  • Διορθώνεται το “χοντρό φάουλ” με τις offshore;
Διορθώνεται το “χοντρό φάουλ” με τις offshore;

Σαφώς και είναι προς τη σωστή κατεύθυνση η απόσυρση της επίμαχης διάταξης, η επικοινωνιακή ζημιά για την Κυβέρνηση όμως είναι τεράστια και τα ερωτήματα για τους στόχους της συγκεκριμένης πρόνοιας στο πολυνομοσχέδιο μαμούθ των 7500 σελίδων παραμένουν.

Τροπολογία με την οποία θα απαγορεύεται η συμμετοχή πολιτικών προσώπων στη διοίκηση ή στο μετοχικό κεφάλαιο offshore θα καταθέσει στη Βουλή την Τετάρτη η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Η πρωτοβουλία αυτή ήλθε μετά τo “πυρ ομαδόν”, από όλο το πολτικό φάσμα και την κοινωνία των πολιτών, ως απόρροια των έντονων αντιδράσεων που προκάλεσε η διάταξη του πολυνομοσχεδίου η οποία επιτρέπει σε υπουργούς και βουλευτές να συμμετέχουν σε offshore.

Η κ. Γεροβασίλη γνωστοποίησε ότι αύριο το απόγευμα η κυβέρνηση θα επιδιώξει ονομαστική ψηφοφορία, καθώς -όπως είπε- «δεν μπορεί να γίνει άλλο ανεκτό να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Σαφώς και είναι προς τη σωστή κατεύθυνση η απόσυρση της επίμαχης διάταξης, η επικοινωνιακή ζημιά για την Κυβέρνηση όμως είναι τεράστια και τα ερωτήματα για τους στόχους της συγκεκριμένης πρόνοιας στο πολυνομοσχέδιο μαμούθ των 7500 σελίδων παραμένουν.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Λογικά ο Πρόεδρος Τραμπ ξεκίνησε τον πόλεμο με το Ιράν προκειμένου να έχει τη χαρά να τον τερματίσει
  • Έρχονται τα ντοκουμέντα των εκτελέσεων της Πρωτομαγιάς του 1944: είναι για τις επόμενες γενιές αυτός ο ηρωισμός
  • Και στις υποκλοπές την πάτησαν οι ιδιώτες, δηλαδή οι (χρήσιμοι) idiots
  • Απόπειρα κλοπής η υποτιθέμενη δολιοφθορά στα τρένα: αυτά κάνει η ΕΛΑΣ και χαλά τις ωραίες ιστορίες με κακούς δράκους και άγρυπνους φύλακες