- emo.gr
- Παιχνίδια Εξουσίας
- Πολιτική
- Προβοκάτσια στη Λέσβο!
Είναι πλέον σχεδόν βέβαιο ότι η Τουρκία σχεδιάζει την εγκατάσταση χιλιάδων μουουλμάνων προσφύγων και μεταναστών στα νησιά αλλά και την ηπειρωτική Ελλάδα,προκειμένου να βημιουργήσει γκρίζες ζώνες μέσω της «προστασίας» των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων.
Περίπου διακόσιοι Πακιστανοί παράνομοι μετανάστες βγήκαν στους δρόμους της Μυτιλήνης την νύχτα και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στο άκουσμα μιας διαδοθείσας φήμης για επτά νεκρούς μετανάστες,πέντε Πακιστανούς και δύο Μαροκινούς, σε πλοίο που υποτίθεται ξεκίνησε από την Μυτιλήνη με προορισμό άλλο λιμάνι της Ελλάδας.
Όταν στις 11:30 το βράδυ διαδόθηκε η φήμη για τους νεκρούς μετανάστες στους χώρους του χοτ σποτ της Μόριας, Βορειοαφρικανοί και Πακιστανοί εξεγέρθηκαν και βγήκαν έξω από το χοτ σποτ φωνάζοντας συνθήματα ενώ κατά την πορεία τους έσπασαν και δυο αυτοκίνητα εργαζομένων στο χοτ σποτ.
Η πληροφορία περί νεκρών μεταναστών διαψεύστηκε από την πρώτη στιγμή και μεταφραστές επιχείρησαν να τους ηρεμήσουν.Όμως κάποιοι μέσω τηλεφώνων καθοδηγούσαν τους εξεγερμένους στο να εγκαταλείψουν το χοτ σποτ και να κατευθυνθούν προς την πόλη της Μυτιλήνης!
Υπήρξε κυνηγητό σε μια απόσταση οκτώ χιλιομέτρων από το χοτ σποτ μέχρι το πάρκο της Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της πόλης όπου οι εξεγερμένοι μετανάστες έφτασαν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Εκεί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανείς από όσους τους καλούσαν να κατέβουν στο κέντρο της πόλης. Γύρω στις τρεις μετά τα μεσάνυχτα επέστρεψαν στο χοτ σποτ.
Και χθεσινό περιστατικό αποδεικνύει ότι οι πολιτικές για τους παράνομους μετανάστες είναι λανθασμένες, καθώς μέσα στα κύματα προσφύγων που περνούν το Αιγαίο βρίσκονται εκατοντάδες με άλλους σκοπούς.
Είναι πλέον σχεδόν βέβαιο ότι η Τουρκία σχεδιάζει την εγκατάσταση χιλιάδων μουουλμάνων προσφύγων και μεταναστών στα νησιά αλλά και την ηπειρωτική Ελλάδα,προκειμένου να βημιουργήσει γκρίζες ζώνες μέσω της «προστασίας» των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων.
Ο αντίκτυπος των μεταναστευτικών ροών στα νησιά του Αιγαίου είναι τεράστιος,τα οποία σταθερά μετατρέπονται σε Ellis Islands
-
Όταν τα Καμίνια έγιναν νησί
5 ώρες 12 λεπτά ΠΡΙΝ -
Κερδίζουν και οι δύο αιώνιοι στην Ευρωλίγκα
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ -
Γιορτάζετε το Halloween ή είστε τίποτα τραχανοπλαγιάδες;
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ -
Ο Τσακαλώτος, ο Κατσιμήτρος και τα έκτακτα στρατοδικεία!
2 εβδομάδες ΠΡΙΝ