- emo.gr
- Sport
- Ποδόσφαιρο
- Ένα χρυσό με παγκόσμιο ρεκόρ και ένα χάλκινο στους Παραολυμπιακούς!
Μεγάλη θέληση και προσπάθεια, μεγάλες και οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών
Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα κατηγορίας F32, καταρρίπτοντας παράλληλα τρεις φορές το παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία
Ο Δημήτρης Ζησίδης ήταν τρίτος, με τους δύο αθλητές να χαρίζουν στην Ελλάδα τα πρώτα μετάλλια στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Στη δεύτερη βολή του Κωνσταντινίδη η σφαίρα προσγειώθηκε στα 10 μέτρα και 9 εκατοστά, επίδοση που τον έφερε στην πρώτη θέση με νέο ρεκόρ κόσμου, ενώ στην πέμπτη προσπάθεια έριξε 10,15 εκατοστά και στην έκτη και τελευταία 10,39!
Ο Ζησίδης κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο όταν στην τρίτη προσπάθεια του πρώτου σετ βολών έριξε τη σφαίρα στα 9 μέτρα 24 εκατοστά, επίδοση που ήταν αρκετή για να του χαρίσει την τρίτη θέση.
Μεγάλη θέληση και προσπάθεια, μεγάλες και οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών
-
3 του Σεπτέμβρη, χρόνια πριν
2 εβδομάδες ΠΡΙΝ -
“Ας χαθούν οι Έλληνες, τα αρχεία να γλιτώσουν”
2 μήνες ΠΡΙΝ