• emo.gr
  • Sport
  • 5η αγωνιστική Champions League: μέρος πρώτο
5η αγωνιστική Champions League: μέρος πρώτο

Πρόταση
Λέστερ- Κλαμπ Μπρυζ 1, 1.65
Σεβίλλη-Γιουβέντους over 2.5 στο 2.40
Σπόρτινγ-Ρεάλ Χ απόδοση 4.20
Τριάδα στο 16.63

Επανερχόμαστε με εκτιμήσεις για τo στοίχημα  για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Δύσκολα τα ματς με τις ομάδες να προσπαθούν να κλειδώσουν πρόκριση, συνέχεια στην Ευρώπη αλλά και πρωτιά.

Η Λέστερ έχει την ευκαιρία να τερματίσει πρώτη κερδίζοντας την Κλαμπ Μπρυζ και θα αποτελέσει την πρώτη μας επιλογή.

Από εκεί και πέρα θα κινηθούμε κυνηγώντας εκπλήξεις και αποδόσεις.

Πιέζεται πολύ το Χ και το under στην αναμέτρηση Σεβίλλη-Γιουβέντους, αλλά οι δύο ομάδες θα θελήσουν τη νίκη που δίνει πρωτιά στον όμιλο. Πιθανό το over στο 2.40.

Τελευταία επιλογή το Χ στο ματς Σπόρτινγκ-Ρεάλ με τους Μαδριλένους να μην έχουν πείσει έχοντας 2 νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν το βαθμό που θα τους οδηγήσει από σήμερα στην τρίτη θέση, αν νικήσει όπως όλοι αναμένουν η Ντόρτμουντ τη Λέγκια, ενώ και η Ρεάλ με ισοπαλία κατακτά από σήμερα την πρόκριση.

Πρόταση

Λέστερ- Κλαμπ Μπρυζ 1, 1.65

Σεβίλλη-Γιουβέντους over 2.5 στο 2.40

Σπόρτινγ-Ρεάλ Χ απόδοση 4.20

Τριάδα στο 16.63

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Σας ήρθε SMS από τη Στρατολογία και αγχωθήκατε;
    Εσείς δε θέλατε να πάρουμε την Πόλη; Τι, όχι;
  • Τα βιομηχανικά απόβλητα πάνε στον Κηφισό, όλοι το ξέρουν αυτό! Μήπως να μετεγκατασταθούν οι βιομηχανίες πέριξ του κάποτε ποταμού;
  • Ενός κακού μύρια έπονται: Εκτός Αθηναϊκής Λέσχης για έξι μήνες ο γιατρός της Καρνεάδου
  • Σκοτώθηκαν για μια ξαπλώστρα στη Βουλιαγμένη