• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Οικονομία
  • Ατύχημα ή προβοκάτσια;
Ατύχημα ή προβοκάτσια;

Μία γυναίκα και ένα παιδί έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη, πιθανώς φιάλης υγραερίου, στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, το βράδυ της Πέμπτης. Σοβαρά εγκαύματα έχουν υποστεί άλλη μία γυναίκα και ένα ακόμη παιδί, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Δυστυχώς, αυτό που πολλοί φοβόντουσαν, αλλά απεύχονταν έγινε πραγματικότητα και θρηνούμε θύματα στη Μόρια.

Μία γυναίκα και ένα παιδί έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη, πιθανώς φιάλης υγραερίου, στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, το βράδυ της Πέμπτης. Σοβαρά εγκαύματα έχουν υποστεί άλλη μία γυναίκα και ένα ακόμη παιδί, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Η έκρηξη προκάλεσε πυρκαγιά που κατέκαψε μεγάλο μέρος του καταυλισμού.

lesbos-ekriksi-sto-hotspot-tis-morias

Η αιτία της έκρηξης διερευνάται, χωρίς αυτή τη στιγμή να μπορεί να αποκλειστεί οτιδήποτε συμπεριλαμβανομένης της προβοκάτσιας, καθώς πρόκειται για ένα hot spot στο οποίο είχαν σημειωθεί πολλές φορές εκτεταμένα επεισόδια και ο ρόλος πολλών είχε επισημανθεί τουλάχιστον ως περίεργος.

Η υπόθεση της προοβοκάτσιας δεν στερείται λογικής, καθώς αν κριθούν ακατάλληλες οι δομές στα νησιά, η ελληνική Κυβέρνηση θα πιεστεί να στείλει τους πρόσφυγες-μετανάστες στην ενδοχώρα.

Αν κάτι τετοιο συμβεί τη θέση τους θα καλύψουν νεοεισερχόμενοι που θα αποσταλούν υπό την αιγίδα των φιλων και γειτόνων της απέναντι πλευράς του Αιγαίου

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ποταμοί άρθρων για τον Βαλαντσιούνας. Είπε ο άνθρωπος πως θα μας ενημερώσει, όταν θα ξέρει σίγουρα για το μέλλον του, προς τι τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί;
  • Ανοίγουν ξανά φάκελοι από την Ιατροδικαστική της Πάτρας από 1.1.2020, εδώ δεν πάμε πίσω στο 1998, ίσως θα χρειαζόταν
  • Εξεταστική από το 1998 προτείνει η Κυβέρνηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Κανονικά θα έπρεπε να εξεταστεί και η Βαυαροκρατία: από εκεί πηγάζουν όλα τα δεινά
  • Πρωταθλήτρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων η Τσέλσι, με μεγάλη εμφάνιση επί της Παρί και συνολικά ακόμη μεγαλύτερη “αρπαχτή” από τη διοργάνωση