• emo.gr
  • Emotions
  • Μείνετε μακριά από αυτούς!
Μείνετε μακριά από αυτούς!

Εκείνος που θα κοιτάξει τα οπίσθια της σερβιτόρας σαν να μην είσαι μπροστά!Αυτός που θα κολακέψει την ταμεία του σούπερ μάρκετ, την κολλητή σου, ακόμα και την θεία σου απλά επειδή είναι γυναίκα.

Σας έτυχε ποτέ να γνωρίσετε έναν πανέμορφο άντρα που μέσα του κρύβει έναν ανασφαλή ανθρωπάκο; Ή έναν εύπορο φαινομενικά άνθρωπο που ξαφνικά αποκαλύπτεται ως μίζερος και γκρινιάρης; Επειδή δεν γίνεται να τους αποφεύγουμε για μια ζωή, καθώς ζουν ανάμεσά μας, σας παρουσιάζουμε τις βασικές «βλάβες» που παθαίνουν οι άντρες και καταλήγουν γραφικοί:

Ο Νάρκισσος

Είναι ο τύπος που καθώς ετοιμάζεστε να βγείτε διεκδικεί τον ίδιο χρόνο με σένα στον καθρέπτη. Εκείνος που του λες κάνε πιο κει να βαφτώ και σου λέει «άσε με τώρα δεν μου κάθεται ο γιακάς». Αυτός που  όταν βάζεις την βραδινή σου κρέμα σε ακολουθεί για να του βάλεις κι εκείνου. Αγαπά τρελά τον εαυτό του και τους καθρέπτες. Και φυσικά δεν μένει χώρος να αγαπήσει εσένα.

Ο τσιγκούνης

Άνθρωπος μίζερος και γκρινιάρης. Μετράει και υπολογίζει τα πάντα σε χρήμα ή χρόνο, που τον μεταφράζει σε χρήμα. Σε κάνει ρόμπα στον σερβιτόρο περιμένοντας τα 50 λεπτά από τα  ρέστα. Σε ρεζιλεύει σε κάθε μαγαζί που πουλάει κάτι που θες ν’ αγοράσεις και βέβαια απορεί γιατί πίνεις κοκτέιλ αφού με λιγότερα χρήματα μπορείς να πιείς μια ωραιότατη μπύρα. Εννοείται ότι ο καθένας πληρώνει τα δικά του, με εξαίρεση το πρώτο ραντεβού. Αυτός ο άνθρωπος βάζει συνήθως σε όλα μέτρο και όρια. Το ίδιο θα κάνει και με τα αισθήματα του για σένα!

Ο μαμάκιας

Είναι ο άνθρωπος που θα σε θέτει πάντα υπό αμφισβήτηση μέχρι η μητέρα του να τον συμβουλέψει ή να του δώσει την τελική έγκριση! Εσύ απλά δεν υπάρχεις στο χώρο όταν υπάρχει εκείνη, ούτε χρειάζεται να έχεις άποψη αφού εκείνη τα ξέρει όλα! Ψάξτε άντρες με ωριμότητα  που τολμούν να εμπιστευτούν, να αφεθούν και ν’ αγαπήσουν. Εσάς όμως, όχι τη μαμά τους!

Ο Γυναικάς

Με μια γρήγορη ματιά στα social media του καλού σου είναι ευδιάκριτη η αδυναμία του στο γυναικείο φύλο. Με κρυμμένους τους φίλους του δεν αφήνει σέξι  παρουσία δίχως like, DM ή σχόλιο. Είναι εκείνος που θα κοιτάξει τα οπίσθια της σερβιτόρας σαν να μην είσαι μπροστά!Αυτός που θα κολακέψει την ταμεία του σούπερ μάρκετ, την κολλητή σου, ακόμα και την θεία σου απλά επειδή είναι γυναίκα.

Μαζί του θα γνωρίσεις σύντομα την οργή και το θυμό και αν δεν θέσεις όρια απτην αρχή, θα μάθεις και πως να σκύβεις κάτω από τις πόρτες για να μην ξύνει το κέρατο την κάσα!

Ο ξερόλας

Γνωρίζει τα πάντα και θα τα πει με την πρώτη ευκαιρία. Η άποψη του θα ακουστεί δυνατά με απόλυτη σιγουριά στον τόνο της φωνής του. Μορφωμένος ή όχι, καταφέρνει να γίνει εξαιρετικά αντιπαθής, αφού προσπαθεί να επιβληθεί και παρατηρείς ξαφνικά ότι όλες οι παρέες σας αποφεύγουνε.

Πρώτα οι παρέες και τελικά εσύ η ίδια αφού το να σε διορθώνουν και να προσπαθούν να σ αλλάξουν είναι από μόνο του εκνευριστικό!

Ο ζηλιάρης

Μισεί οτιδήποτε και οποιονδήποτε αγγίζεις αν δεν είναι αυτός. Δημιουργεί καταστάσεις με θυμούς, εντάσεις και ζήλεια. Επεμβαίνει στη ζωή σου, στις φιλίες σου και φυσικά στα σόσιαλ μίντια. Ζητά και ψάχνει τους κωδικούς σου και σκαλίζει εξονυχιστικά το παρελθόν σου.

Ενοχλείτε με το προκλητικό σου ντύσιμο ακόμα κι αν εσύ θες να προκαλέσεις εκείνον και μόνο εκείνον! Η σχέση μαζί του είναι μια σχέση με πάθος και ένταση Σχέση που δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ αφού σύντομα θα σε κουράσει και θα σε κάνει να αποφεύγεις ακόμα και να απαντήσεις στο τηλέφωνο.

Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που έχουν λίγο ή πολύ στοιχεία από διάφορους τύπους. Αρκεί η καψούρα να μη σου έχει θολώσει το μυαλό και τα δεις κατόπιν εορτής!

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • 63 παιδιά με τροφική δηλητηρίαση από σχολικά γεύματα στη Λαμία: θα δούμε σκληρές κυρώσεις να αναζητούν τους αποδέκτες τους ή θα πούμε πάλι “συμβαίνουν αυτά”;
  • Καλά πήγε κι αυτό το ζάρι: 6+5, ενδέκατο
  • Στα νέα της διεθνούς πολιτικής σκηνής, δε συμμετέχει η Ολλανδία στον τελικό της Eurovision
  • Το παγκόσμιο χωριό είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό: πυροβόλησε πέρυσι στην Πετρούπολη, συνελήφθη φέτος στη Λυών