• emo.gr
  • Emotions
  • Ο άντρας ο σωστός, ο “πρόστυχος”!
Ο άντρας ο σωστός, ο “πρόστυχος”!

Ποιά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνει η πλειοψηφία των γυναικών σε έναν άντρα;

Ιδανικός είναι ο άντρας που σου φοράει το χαμόγελο μόλις ξυπνήσεις στο πλάι του. Που μόλις ανοίξεις τα μάτια σου και τον δείς στο κρεβάτι θα του ορμήξεις με την τσίμπλα στο μάτι και θα τον βάλεις κάτω σαν να μην υπάρχει αύριο!

Ποιά όμως είναι  τα βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνει η πλειοψηφία των γυναικών σε έναν άντρα;

Προστατευτικός

Είναι γνωστό οτι το συναίσθημα της ασφάλειας το αποζητάμε όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως.Είτε για να μας προστατεύσει από τους κακούς, είτε από την καθημερινότητα και τις δυσκολίες. Ακόμα και τις τσάντες με τα ψώνια αν κουβαλάει με δική του πρωτοβουλία είναι ένδειξη προστασίας.Προσοχή μην μπερδέψετε όμως εκείνον που θα κάνει φασαρία επειδή κάποιος σας κοίταξε,με αυτόν που θα κάνει φασαρία με κάποιον που σας προσέβαλε. Το δεύτερο είναι προστασία, το πρώτο  ζήλια!

Γενναιόδωρος και εργατικός  

Οποία γυναίκα πει οτι δεν της αρέσει η γενναιοδωρία στον άντρα είναι  ψεύτρα! Απο τη φύση μας είμαστε πλασμένες για να κάνουμε κάποια στιγμή οικογένεια. Εκ των πραγμάτων λοιπόν και υποσυνείδητα δίνουμε βάση σε αυτό! Θέλουμε ο άντρας μας να έχει τον τρόπο του και να ξέρουμε οτι μαζί του δεν θα μας λείψει τίποτα. Άλλωστε είναι γνωστό οτι καλύτερα είναι να κλαις σε μια Bugatti Veyron παρά σε μια Vespa του 1990 και να σε κόβει και το κρύο. Επίσης αφήνω κάπου εδώ το αγαπημένο ρήμα των γυναικών: το ρήμα «θέλω».Δεν έχει σημασία αν θέλουμε για τον εαυτό μας,για το σπίτι μας ή για το παιδί μας. Η ουσία είναι οτι πάντα κάτι θέλουμε! Κι αν μπορούσαμε θα σήκωναμε ολόκληρα καταστήματα καθημερινά.

Έμπειρος στο σεξ

Το άπειρο χέρι στο σεξ φαίνεται και η αίσθηση που αφήνει είναι ενοχλητική!  Σε αντίθεση με το έμπειρο χέρι που μπορεί να σε κάνει να ανατριχιάσεις μ´ενα μόνο άγγιγμα. Σε ότι αφορά την πράξη είναι προφανές οτι καμιά μας δεν μπορεί να ευχαριστηθεί μ εναν άντρα που απλά κουνιέται σαν κουνέλι απο πάνω της.Όλες θα προτιμούσαμε έναν άντρα που έχει δεί και έχει ψάξει πως μπορεί να κάνει μια γυναίκα να σπαρταράει στα χέρια του κι όχι κάποιον που απλά καταβάλει κατάκοπος και αγχωμένος προσπάθεια να μας ευχαριστήσει.

Τρυφερός

Είναι εκείνος που θα σε κοιμήσει με χάδια και θα σε ξυπνήσει με φιλιά. Εκείνος που όταν βρέχει θα έρθει να σε πάρει από τη δουλειά για να μην βραχείς μέχρι το μετρό. Η αγκαλιά του είναι πάντα ανοιχτή, είτε για να κλάψεις είτε  για να κουρνιάσεις μέσα της. Ένας τέτοιος άντρας, δεν θα ξεχάσει ποτέ την επέτειο σας,τα γενέθλια σας και όλες τις σημαντικές για σένα μέρες.Κοντά του θα είσαι πάντα προτεραιότητα και απο αυτό θα αντλεί και ο ίδιος ευτυχία.

Όμορφος

Ποτέ μην μπείτε στην διαδικασία να ερωτευτείτε κάποιον μόνο για το χαρακτήρα του. Αργά ή γρήγορα η καθημερινότητα θα διώξει τον ενθουσιασμό και καλό θα είναι αυτό που βλέπετε καθημερινά να το ποθείτε ακόμα. Αν αφεθεί με τον καιρό,αν αποκτήσει μπυροκοιλιά και καράφλα ειναι άλλο καπέλο: η εικόνα του συντρόφου σας πρέπει να σας ελκύει πάντα. Άλλωστε κι εσείς δεν θα έχετε πάντα το σώμα εικοσάχρονης η τριαντάχρονης! Ούτε τα μαλλιά σας θα είναι πάντα σαν της Jennifer Lopez!

Πιστός

Αν και πιστός άντρας δεν υπάρχει, έστω η ένδειξη σεβασμού στο πρόσωπο σας είναι ένδειξη πίστης. Το να μην κοιτάει άλλες γυναίκες όταν σας συνοδεύει,να μην δίνει δικαιώματα στα σόσιαλ και να τηρεί αποστάσεις ασφαλείας στα μηνύματα και στα πεσίματα είναι σημαντικό.Άλλωστε οφείλει να σας κάνει να νιώθετε μοναδική και όχι οτι απειλήστε απο κάθε θηλυκό που τραβάει το βλέμμα του.

Εχέμυθος

Ο άντρας πρέπει να έχει λόγο και να μη φορά τα παντελόνια μόνο για το κρύο.

Δραστήριος

Με έναν δραστήριο άντρα δεν θα βαρεθείς ποτέ.Θα έχει πάντα ωραίες ιδεές για το που θα πάτε και τι θα κάνετε. Δεν θα σας αφήσει να πλήξετε κάθε Σαββατόβραδο ενώ εκείνος βλέπει μπάλα ή εχει κολλήσει με το FIFA στο σαλόνι παίζοντας με φίλους όσο εσείς ετοιμάζετε μεζέδες.

Δεν σας συμβουλεύσω φυσικά να ψάξετε να βρείτε όλα τα παραπάνω σε έναν άνθρωπο.Όμως τα περισσότερα είναι σημαντικά για να θεωρηθεί ένας άντρας ιδανικός. Στόχος του πρέπει να είναι το χαμόγελο και η χαρά σας!

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως πιστή γυναίκα ειναι η ικανοποιημένη γυναίκα!

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • 63 παιδιά με τροφική δηλητηρίαση από σχολικά γεύματα στη Λαμία: θα δούμε σκληρές κυρώσεις να αναζητούν τους αποδέκτες τους ή θα πούμε πάλι “συμβαίνουν αυτά”;
  • Καλά πήγε κι αυτό το ζάρι: 6+5, ενδέκατο
  • Στα νέα της διεθνούς πολιτικής σκηνής, δε συμμετέχει η Ολλανδία στον τελικό της Eurovision
  • Το παγκόσμιο χωριό είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό: πυροβόλησε πέρυσι στην Πετρούπολη, συνελήφθη φέτος στη Λυών