• emo.gr
  • Emotions
  • Ρεβεγιόν για δύο!
Ρεβεγιόν για δύο!

Μου φαινόταν απίστευτο ότι για πρώτη χρονιά ήμουν εγώ η οικοδέσποινα στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Και συγκεκριμένα στο δικό μας ρεβεγιόν! Το δικό μου και το δικό του!

Μου φαινόταν απίστευτο ότι για πρώτη χρονιά ήμουν  εγώ η οικοδέσποινα στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Και συγκεκριμένα στο δικό μας ρεβεγιόν! Το δικό μου και το δικό του! Περίμενα με αγωνία να έρθει η στιγμή που θα ανοίξω την πόρτα όσο πιο λαμπερή και χριστουγεννιάτικη γινόταν για να τον εντυπωσιάσω!

Ήθελα  οι πρώτες ώρες του χρόνου του να είναι μοναδικές μαζί μου. Από την προηγούμενη κιόλας μέρα γκούγκλαρα συνταγές και προετοίμαζα το σπίτι.Πήγα έκανα τα ψώνια μου,πήρα και τα δώρα μου και κλείστηκα στο σπίτι για να ετοιμάσω το ρεβεγιόν! Το σπίτι γρήγορα ετοιμάστηκε κι άρχισαν οι καλλωπισμοί!

Μέχρι και κομμώτρια φώναξα να μου φτιάξει τα μαλλιά στο σπίτι! Ήθελα να είμαι αψεγάδιαστη! Το σπίτι έλαμπε και μύριζε εξαιρετικά από ένα συνονθύλευμα αρωμάτων! Λίγο η Lancôme,  λίγο τα Jo Malone κεριά που αγόρασα για την περίσταση και λίγο το κατσικάκι στη γάστρα προμήνυαν την προετοιμασία της οικοδέσποινας! Ντύθηκα σαν να  πήγαινα στα μπουζούκια, βάφτηκα σαν να πήγαινα να μου απονείμουν Όσκαρ και ετοίμασα το τραπέζι.

Να σημειωθεί παρακαλώ στο βιογραφικό μου και ότι η βασιλόπιτα από τα χεράκια μου φτιάχτηκε, άσχετο που ήταν η πιο άσχημη που έχετε δει ποτέ! Και έβαλα και δυο φλουριά, έτσι για την αλητεία!

Η ώρα περνούσε με μουσική και χαρά ότι ξαφνικά και νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα που είχαμε ορίσει με τον καλό μου χτύπησε το θυροτηλέφωνο. Αυτή η μαύρη ώρα που ήρθε να στιγματίσει την Πρωτοχρονιά μου!

Η είσοδος του σπιτιού ξαφνικά γέμισε καλάθια, αυγά, λάδι, πορτοκάλια και πολλούς συγγενείς από το χωριό! Περιττό να σας πω ότι από καθαρή βιασύνη ξέχασα να βγάλω το φόρεμα μου αφού είχα σκεφτεί να τον υποδεχτώ μόνο με τα εσώρουχα. Και αυτή ήταν και η μόνη καλοτυχία της βραδιάς..

Ο θείος μου, αρχηγός της φαμίλιας, με πήρε αγκαλιά και με καμάρωνε που έγινα ολόκληρη γυναίκα. Μίλαγε στους λοιπούς συγγενείς που ούτε καν γνώριζα και λέγανε για την ομοιότητα μου με τον πατέρα μου συγκινημένος μα συνάμα χαρούμενος. Αφού αγκαλιάστηκαν με τους υπόλοιπους 10 περίπου συγγενείς μου αναγκάστηκα να τους καλέσω επάνω και να τους ευχαριστήσω για την επίσκεψη. Τότε εκείνη την αποφράδα στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο ο καλός μου.

Πήγα να ανοίξω αφού πρώτα τους είπα ότι δεν επίσκεψης μου ήρθαν οι επισκέψεις μου. Πιστεύοντας ότι από το ύφος και τα λόγια μου όταν ανέβαινα θα είχα σηκωθεί να με χαιρετήσεις χαιρετήσουν. Στις σκάλες εξήγησα στον καλό μου ότι πέρασαν κάποιοι συγγενείς να με χαιρετήσουν και να μου ευχηθούν. Ο καημένος φάνηκε λίγο απογοητευμένο όπως και εγώ που είχα κρεμάσει μούτρα κάτω.

Ο εφιάλτης μου συνεχίστηκε βλέποντας τις θείες μου να έχουν βρει και βάλει κι άλλα σερβίτσια στο τραπέζι και να σερβίρουν ήδη το φαγητό. Μου κόπηκε το χαμόγελο και τα πόδια.

Ξαφνικά με έπιασε ένα νευρικό γέλιο και δεν μπορούσα να πιστέψω τι βρώμικο παιχνίδι μου έπαιζε η μοίρα. Προσπαθούσα να βρω τις κάμερες και πίστευα ότι αυτή είναι μία φάρσα που οργάνωσε ο αδερφός μου με κάποιο κανάλι του YouTube. Ό οποίος έκανε διακοπές με τους γονείς μου στο εξοχικό.

Όλο το σόι τελικά μίλησε στο τηλέφωνο και αποφασίσανε να τους φιλοξενήσω για το  πρώτο βράδυ του χρόνου μέχρι το πρώτο πρωινό πλοίο!

Χειρότερο απ όλα ήταν μάλλον όταν η θεία μου, ανοίγοντας την βρύση κι έχοντας μια κουτάλα στα χέρια με έβρεξε πατόκορφα, χαλώντας μου τα μαλλιά και τα βαμμένα μου μάτια με. Βγήκα απ την κουζίνα φτυστή ο Αlice Cooper κι έτοιμη να τραγουδήσω το Poison!

Ή όταν πέφτοντας για ύπνο κατάλαβα ότι η φιλαρμονική χορωδία είναι ήσυχη μπροστά στα ροχαλητά του ακάλεστου σογιού μου!

Το χάραμα ήρθε σχετικά γρήγορα παίζοντας χαρτιά με τον καλό μου στον καναπέ και τους υπόλοιπους διασκορπισμένους στα δωμάτια!Έφυγαν προσπαθώντας να με πείσουν να πάω μαζί τους αλλά θα προτιμούσα να πεθάνω, τ ομολογώ..

Άλλωστε είχα υποχρέωση να κάνω αξέχαστη την πρώτη μέρα του έρωτα μου, που με ολύμπια υπομονή και χιούμορ στάθηκε βράχος δίπλα μου!Έβαλα λοιπόν τα γιορτινά μου τα κόκκινα και φρόντισα ο χρόνος να μας μπει όπως μας άξιζε: Ενωμένοι,ποτέ νικημένοι!

Καλη χρονια!

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη