• emo.gr
  • Sport
  • Τρεις επιλογές για σαββατιάτικο Στοίχημα
Τρεις επιλογές για σαββατιάτικο Στοίχημα

Προτείνει ο Ζαχαρίας Κελαδίτης

Σάββατο σήμερα και το κουπόνι ασφαλώς είναι γεμάτο. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Πρώτο σημείο από τη Γερμανία, το over της Λειψίας με την Ίγκλοσταντ. Η Λειψία στα παιχνίδια της επιβεβαιώνει πολύ το over και το αμφίσκορο, από νωρίς κιόλας στο ματς. Η Ίγκλοσταν στα 3 τελευταία σκοράρει και αυτή, οπότε το over στο 2.00 είναι παραπάνω από ευκαιρία. Πολύ ψηλό θεωρώ και το over 0.5 της Λειψίας στο ημίχρονο στο 1.80, αν αναλογιστεί κανείς ότι μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια της.

Στη Γαλλία, η Μπορντό υποδέχεται την Μονακό. Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για τη Μονακό, χτυπάει τίτλο και σίγουρα χει διαφορά από την Μπορντό. Δεν έπαιξαν και αρκετοί βασικοί με τη Λεβερκούζεν, δύσκολο να μη πάει το χέρι μας στο 2.10 του διπλού.

Στην Αγγλία, η Γέοβιλ δε καταλαβαίνει τίποτα και παραμένει αήττητη 13 παιχνίδια από τον Οκτώβρη. 6 αήττητη στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει την Μπάρνετ που άλλαξε προπονητή και όπως και να έχει θα επηρεαστεί, είτε θετικά είτε αρνητικά. Ποντάρω στο αρνητικά και δε λέω όχι στο 2.20 της φορμαρισμένης Γέοβιλ.

Συνοπτικά:
Ίγκλοσταντ-Λειψία over 2.5
Μπορντό-Μονακό 2
Γέοβιλ-Μπάρνετ 1

Για επιλογές live στο λογαριασμό  twitter   του συντάκτη.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μη γκρινιάζετε για το δάνειο της Αθήνας: άμα γίνει Βασιλιάς ο Δούκας, 75 meuro θα θέλει για τη συντήρηση των Ανακτορικών Κήπων
  • Δεν πήρε άδεια για την Α΄ Εθνική η Καλαμάτα; Κάπως έτσι ξεκινούν οι εξεγέρσεις
  • Αποκλείεται να υπάρχουν διεφθαρμένα κυκλώματα στις Πολεοδομίες: πρόκειται για παρεξήγηση, η αλήθεια θα λάμψει
  • Συμβιβάστηκε τελικά η Κυβέρνηση με το (μη) ασυμβίβαστο βουλευτή- Υπουργού στην πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος