- emo.gr
- Παιχνίδια Εξουσίας
- Την Πέμπτη τα σπουδαία!
Στις αρχές του μήνα, τρεις διαφορετικοί εισαγγελικοί λειτουργοί πρότειναν να μην εκδοθούν στην Τουρκία οι οκτώ αξιωματικοί, καθώς έκριναν ότι δεν θα τύχουν δίκαιης δίκης, δεν θα δικαστούν από αμερόληπτο δικαστήριο και επίσης ότι διατρέχουν άμεσο κίνδυνο να υποστούν βασανιστήρια και απάνθρωπη συμπεριφορά.
Την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου θα εκδοθεί τελικά η απόφαση από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου για την έκδοση ή μη των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών στη γείτονα χώρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η αναβολή δόθηκε καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διάσκεψη.
Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές του μήνα, τρεις διαφορετικοί εισαγγελικοί λειτουργοί πρότειναν να μην εκδοθούν στην Τουρκία οι οκτώ αξιωματικοί, καθώς έκριναν ότι δεν θα τύχουν δίκαιης δίκης, δεν θα δικαστούν από αμερόληπτο δικαστήριο και επίσης ότι διατρέχουν άμεσο κίνδυνο να υποστούν βασανιστήρια και απάνθρωπη συμπεριφορά.
Με αυτά τα δεδομένα θεωρείται περίπου πιο πιθανή η μη έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, αλλά η αναβολή δίνει συνέχεια στο θρίλερ.
-
Ο Κίμων δεν είναι καμιάς Κυβέρνησης, κανενός Υπουργού ή Πρωθυπουργού
9 ώρες 44 λεπτά ΠΡΙΝ -
Ο κύκλος των αρχαίων “χαμένων” ποιητών
5 ημέρες ΠΡΙΝ -
Δεκεμβριανά: Η στιγμή της κατάπαυσης πυρός
6 ημέρες ΠΡΙΝ -
Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ -
Κομβικό για τον τίτλο της Πρέμιερ το αποψινό Άρσεναλ – Λίβερπουλ
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ