• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Την Πέμπτη τα σπουδαία!
Την Πέμπτη τα σπουδαία!

Στις αρχές του μήνα, τρεις διαφορετικοί εισαγγελικοί λειτουργοί πρότειναν να μην εκδοθούν στην Τουρκία οι οκτώ αξιωματικοί, καθώς έκριναν ότι δεν θα τύχουν δίκαιης δίκης, δεν θα δικαστούν από αμερόληπτο δικαστήριο και επίσης ότι διατρέχουν άμεσο κίνδυνο να υποστούν βασανιστήρια και απάνθρωπη συμπεριφορά.

Την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου θα εκδοθεί τελικά η απόφαση από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου για την έκδοση ή μη των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών στη γείτονα χώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η αναβολή δόθηκε καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διάσκεψη.

Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές του μήνα, τρεις διαφορετικοί εισαγγελικοί λειτουργοί πρότειναν να μην εκδοθούν στην Τουρκία οι οκτώ αξιωματικοί, καθώς έκριναν ότι δεν θα τύχουν δίκαιης δίκης, δεν θα δικαστούν από αμερόληπτο δικαστήριο και επίσης ότι διατρέχουν άμεσο κίνδυνο να υποστούν βασανιστήρια και απάνθρωπη συμπεριφορά.

Με αυτά τα δεδομένα θεωρείται περίπου πιο πιθανή η μη έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, αλλά η αναβολή δίνει συνέχεια στο θρίλερ.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Στον έλεγχο των στενών του Ορμούζ επικεντρώνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή: χτυπήθηκαν 16 ναρκοθετικά των Ιρανών, σε αντίποινα χτύπησαν 3 εμπορικά πλοία, το ένα ελληνικών συμφερόντων, ναυτικοί αγνοούμενοι, δεν έχει τέλος η φρίκη
  • Στη δημόσια κουβέντα περί ενεργειακών πόρων, μπαίνει δια στόματος Πρωθυπουργού η πυρηνική ενέργεια για τη χώρα μας, προβλέπεται χαμούλης, αγοράστε πατατάκια και απολαύστε υπεύθυνα
  • Στο πόδι η Καλαμάτα για την άνοδο της Μαύρης Θύελλας στην Σούπερ Λιγκ μετά από είκοσι πέντε χρόνια: φωταγωγήθηκε η πόλη παρά την ενεργειακή κρίση
  • Καλύπτουμε αεροπορικώς μετά την Κύπρο μας και Ανατολική Ρωμυλία (Βουλγαρία), λίγο όλες τις περιοχές νότια του Δούναβη να παίξουμε, την Τουρκία όπως είναι πακέτο και φτιάξαμε αέρινη Βυζαντινή Αυτοκρατορία