• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Απορρίφθηκε και η τέταρτη αίτηση αποφυλάκισης του Άκη
Απορρίφθηκε και η τέταρτη αίτηση αποφυλάκισης του Άκη

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος απουσίαζε από το δικαστήριο, καθώς νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στο Αττικό Νοσοκομείο, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα αφήσει ασχολίαστη τη νέα απόρριψη της αιτήσεως του.

Απορρίφθηκε για ακόμη μία φορά, τέταρτη στη σειρά, από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων το αίτημα αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Κατά του αιτήματος είχε ταχθεί νωρίτερα η Εισαγγελέας της έδρας: «Δεν προκύπτει ότι η βλάβη θα είναι δυσανάλογη, εάν παραμείνει φυλακισμένος ο κατηγορούμενος, όταν μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας μέσα σε λίγες ώρες είδαμε ότι μπορεί να διακομιστεί σε νοσοκομείο».

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην υπουργού κατέθεσαν ιατρική γνωμάτευση του αναπληρωτή καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Χρήστου Κλωνάρη, σύμφωνα με την οποία έχει εμφανίσει επικίνδυνο φλεβικό έλκος στο πόδι, παρουσιάζει δυσκολία στη βάδιση και κρίνεται αναγκαία η άμεση εισαγωγή του σε νοσοκομείο.

Όπως είπαν οι συνήγοροί του ,«χωρίς άμεση θεραπεία και εξειδικευμένη χειρουργική αντιμετώπιση, η κλινική του κατάσταση θα επιδεινωθεί τόσο σε τοπικό επίπεδο του άκρου (επιδείνωση φλεγμονής, εξάπλωση του έλκους), όσο και σε συστηματικό επίπεδο (πνευμονική εμβολή, σήψη, σηπτικό σοκ)».

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος απουσίαζε από το δικαστήριο, καθώς νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στο Αττικό Νοσοκομείο, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα αφήσει ασχολίαστη τη νέα απόρριψη της αιτήσεως του.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Γερμανία – Ελλάδα 0-1: σας τα έλεγε ο Κλοπ για τη “χρυσή γενιά της Ελλάδας” δεν τον ακούσατε, ιδού το αποτέλεσμα
  • Σας ήρθε SMS από τη Στρατολογία και αγχωθήκατε;
    Εσείς δε θέλατε να πάρουμε την Πόλη; Τι, όχι;
  • Τα βιομηχανικά απόβλητα πάνε στον Κηφισό, όλοι το ξέρουν αυτό! Μήπως να μετεγκατασταθούν οι βιομηχανίες πέριξ του κάποτε ποταμού;
  • Ενός κακού μύρια έπονται: Εκτός Αθηναϊκής Λέσχης για έξι μήνες ο γιατρός της Καρνεάδου