• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Οικονομία
  • Ένα βήμα για τη διάσωση του Ασωπού
Ένα βήμα για τη διάσωση του Ασωπού

Στη δημοσιότητα το Μητρώο Βιομηχανιών της Βοιωτίας

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  www.pste.gov.gr αναρτήθηκε το μητρώο μετρήσεων βιομηχανιών της Βοιωτίας. Πρόκειται για την πλατφόρμα από όπου όλοι οι πολίτες μπορούν να παρακολουθούν τα στοιχεία των βιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Βοιωτία, όπως τον αριθμό αδείας τους, το όριο εκπομπής ρύπων κ.α. Το μητρώο υλοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας για την προστασία, την εξυγίανση και την περιβαλλοντική αναβάθμιση του Ασωπού.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει τα στοιχεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.pste.gov.gr/?page_id=25893 .

Με αφορμή την πρώτη ημέρα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, δήλωσε:

«Έχουμε συνηθίσει, όταν μιλάμε για διαφάνεια, να αναφερόμαστε μόνο σε χρήμα. Η διαφάνεια σε σχέση με την λειτουργία των βιομηχανιών για ένα θέμα, όπως ο Ασωπός, που μας «πονάει» εδώ και δεκαετίες, είναι ένα σημαντικό βήμα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Να δώσουμε τέλος στην καταστροφή του Ασωπού. Στοίχημα που βάλαμε με όλους τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας, που βρεθήκαμε μαζί τους, συζητήσαμε, δώσαμε τα χέρια και αποφασίσαμε να σώσουμε τον Ασωπό. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα στην κατεύθυνση που έχουμε αποφασίσει».

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ποταμοί άρθρων για τον Βαλαντσιούνας. Είπε ο άνθρωπος πως θα μας ενημερώσει, όταν θα ξέρει σίγουρα για το μέλλον του, προς τι τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί;
  • Ανοίγουν ξανά φάκελοι από την Ιατροδικαστική της Πάτρας από 1.1.2020, εδώ δεν πάμε πίσω στο 1998, ίσως θα χρειαζόταν
  • Εξεταστική από το 1998 προτείνει η Κυβέρνηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Κανονικά θα έπρεπε να εξεταστεί και η Βαυαροκρατία: από εκεί πηγάζουν όλα τα δεινά
  • Πρωταθλήτρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων η Τσέλσι, με μεγάλη εμφάνιση επί της Παρί και συνολικά ακόμη μεγαλύτερη “αρπαχτή” από τη διοργάνωση