• emo.gr
  • Sport
  • Ρίσκο στο Champions League
Ρίσκο στο Champions League

Μάντσεστερ Σίτυ- Μονακό -1 χάντικαπ Σίτυ, 2.40
Λεβερκούζεν- Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3 γκολ, 2.00
Δυάδα στο 4.80

Η εβδομάδα ξεκίνησε καλά με τον άσο της Λάρισας, μετά από το ΣΚ που είχαμε 2/4  (θα κάνουμε συνολικό ταμείο και στο τέλος του μήνα).

Σήμερα είναι ημέρα Champions League με δύσκολα στην ανάγνωσή τους παιχνίδια.

Η Σίτυ υποδέχεται την εκπληκτική φέτος Μονακό, αλλά ο Γκουαρντιόλα ξέρει όχι μόνο να κερδίζει αυτά τα ματς, αλλά να διασφαλίζει και δύο γκολ “μαξιλάρι¨ για τον επαναληπτικό.  Έχει αξία το χάντικαπ (-1), είναι δύσκολο όμως η Σίτυ έχει κίνητρο αλλά και τις δυνατότητες να το πάρει.

Το άλλο ματς Λεβερκούζεν-Ατλέτικο είναι ακόμη πιο δύσκολο σε πρόβλεψη και στο οποίο θα αποφύγουμε να παίξουμε σημείο. Δύο ομάδες με διαφορετική φιλοσοφία αναμετρώνται σε ένα παιχνίδι που μπορεί -κόντρα στην αγορά- να έχει 2-3 γκολ.

Μάντσεστερ Σίτυ- Μονακό  -1 χάντικαπ Σίτυ, 2.40

Λεβερκούζεν- Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3 γκολ, 2.00

Δυάδα στο 4.80

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄