• emo.gr
  • Sport
  • Μπλόκο στη Βάρκιζα!
Μπλόκο στη Βάρκιζα!

Από τις εννέα το βράδυ το παραλιακό προάστιο της Αθήνας κατακλύστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Σε αστυνομοκρατούμενη περιοχή έχει μετατραπεί η Βάρκιζα, προκείμενου να αποτραπεί το προγραμματισμένο αποψινό ραντεβού για κόντρες.

Από τις εννέα το βράδυ το παραλιακό προάστιο της Αθήνας κατακλύστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Άνδρες των ΜΑΤ των ομάδων ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ αλλά και διαφόρων υπηρεσιών του σώματος ακριβολίστηκαν σε διάφορα σημεία. Οι λάτρεις της ταχύτητας είχαν δώσει ραντεβού για απόψε στις έντεκα το βράδυ.

Οι αστυνομικοί ελέγχουν όλα τα σπορ αυτοκίνητα που καταφθάνουν στην περιοχή αλλά και τις μηχανές υψηλού κυβισμού. Μάλιστα σε κάποιους από τους ελέγχους τους προχώρησαν και σε δυο προσαγωγές καθώς ισάριθμοι ιδιοκτήτες μηχανών δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα. Παράλληλα γερανοί της αστυνομίας μεταφέρουν τα μηχανάκια των προσαχθέντων στα πάρκινγκ της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί από την πλατεία της Βάρκιζας έως και το γνωστό κέντρο Ribas, ενώ η ΕΛΑΣ χρησιμοποιεί ακόμα και drones προκειμένου να ελέγχουν κι από αέρος τις κινήσεις των fan της ταχύτητας και της αδρεναλίνης, οι οποίοι μετατρέπουν την παραλιακή σε πίστα για κόντρες.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Χρησμός 1/26: Ρόζα Λούξεμπουργκ θέλετε, Ελένη Λουκά θα λάβετε
  • Επίσημη έναρξη του καρναβαλιού σήμερα 17/1/26: το λες και κανονικότητα στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας
  • Μετά την πολική φωτοβολίδα, είμαστε έτοιμοι για την ουκρανική χειροβομβίδα: το κρύο θα κρατήσει 4 μέρες, 14 μερόνυχτα οι διαμάχες των ειρηνικών μετεωρολόγων
  • Ο Υπουργός φέρεται να δήλωσε “ελάλησα και είπα” και καρατομήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ