• emo.gr
  • Sport
  • Μπλόκο στη Βάρκιζα!
Μπλόκο στη Βάρκιζα!

Από τις εννέα το βράδυ το παραλιακό προάστιο της Αθήνας κατακλύστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Σε αστυνομοκρατούμενη περιοχή έχει μετατραπεί η Βάρκιζα, προκείμενου να αποτραπεί το προγραμματισμένο αποψινό ραντεβού για κόντρες.

Από τις εννέα το βράδυ το παραλιακό προάστιο της Αθήνας κατακλύστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Άνδρες των ΜΑΤ των ομάδων ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ αλλά και διαφόρων υπηρεσιών του σώματος ακριβολίστηκαν σε διάφορα σημεία. Οι λάτρεις της ταχύτητας είχαν δώσει ραντεβού για απόψε στις έντεκα το βράδυ.

Οι αστυνομικοί ελέγχουν όλα τα σπορ αυτοκίνητα που καταφθάνουν στην περιοχή αλλά και τις μηχανές υψηλού κυβισμού. Μάλιστα σε κάποιους από τους ελέγχους τους προχώρησαν και σε δυο προσαγωγές καθώς ισάριθμοι ιδιοκτήτες μηχανών δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα. Παράλληλα γερανοί της αστυνομίας μεταφέρουν τα μηχανάκια των προσαχθέντων στα πάρκινγκ της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί από την πλατεία της Βάρκιζας έως και το γνωστό κέντρο Ribas, ενώ η ΕΛΑΣ χρησιμοποιεί ακόμα και drones προκειμένου να ελέγχουν κι από αέρος τις κινήσεις των fan της ταχύτητας και της αδρεναλίνης, οι οποίοι μετατρέπουν την παραλιακή σε πίστα για κόντρες.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Αμερικανός ακτιβιστής που δολοφονήθηκε, γίνεται θέμα έντονης αντιπαράθεσης στην Ελλάδα, σε μια χώρα που ο λόγος του πριν τη δολοφονία είχε μηδενική προβολή
  • Το ματς της εικοσαετίας κόντρα στην Τουρκία για την Εθνική μπάσκετ στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Μεγάλες προσδοκίες, δίψα για μετάλλιο, η διάκριση έχει ήδη έρθει με την πρόκριση στους “4”. Ψυχραιμία, στο μπάσκετ σχεδόν πάντα νικά ο καλύτερος
  • Μετά τα μέτρα στη ΔΕΘ όλοι θέλουν να γίνουν 20 χρονών, πολύτεκνοι, μόνιμοι κάτοικοι χωριού στην παραμεθόριο
  • Από όλες τις κρίσεις περάσαμε, τώρα τα σπάει η νέα κρίση ηγούμενων – προηγούμενων