• emo.gr
  • Sport
  • Κυνηγώντας την έκπληξη…
Κυνηγώντας την έκπληξη…

Οι στοιχηματικές εταιρείες λειτουργώντας βάσει των όρων που διέπουν το παίγνιο δεν ακύρωσαν τα στοιχήματα του αγώνα, αν και με βάση το γεγονός είναι βέβαιο ότι η πλειοψηφία των παικτών θα τοποθετείτο διαφορετικά.

Τεράστιο και πρωτοφανές το πλήγμα στον Θεσμό μετά τα όσα συνέβησαν στο Ντόρτμουντ.

Οι στοιχηματικές εταιρείες λειτουργώντας βάσει των όρων που διέπουν το παίγνιο δεν ακύρωσαν τα στοιχήματα του αγώνα, αν και με βάση το γεγονός είναι βέβαιο ότι η πλειοψηφία των παικτών θα τοποθετείτο διαφορετικά.

Τέλος πάντως κρατάμε το Χ2 από χθες κοντράροντας τη Ντόρτμουντ και σήμερα θα ασχοληθούμε με το Ατλέτικο-Λέστερ μιας και το Μπάγερν-Ρεάλ παίζεται μόνο τριπλή παραλλαγή (και πάλι μπορεί να χαθεί).

Οι παμπόνηροι Άγγλοι έπαιξαν ένα YOLO παιχνίδι -όσα φάμε κι όσα βάλουμε- με την Έβερτον, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των Ισπανών. Είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι διαφορετικά, κάνοντας αυτό που ξέρουν καλά: άμυνα και αντεπιθέσεις.

Η ομάδα του Σιμεόνε είναι το φαβορί, αλλά απέναντί της θα βρει μια σκληροτράχηλη ομάδα.  Έχουν λογική τα λίγα γκολ, αλλά θα κυνηγήσουμε την έκπληξη με την ισοπαλία και τη δυάδα με το Χ2 στο Ντόρτμουντ που “σπάει ταμεία”

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λέστερ Χ απόδοση 5.20

(Στο 12,5 απόδοση η δυάδα με το Χ2 στο Ντόρτμουντ-Μονακό)

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄