• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • «Να μη φοβηθούμε να αλλάξουμε ότι επιβάλλεται να αλλάξουμε»
«Να μη φοβηθούμε να αλλάξουμε ότι επιβάλλεται να αλλάξουμε»

“Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η γιορτή του Πάσχα συμπίπτει με τη γιορτή της Άνοιξης. Με την αναγέννηση, με την ελπίδα, με τη δύναμη της ζωής.”

«Να μη φοβηθούμε να αλλάξουμε ότι επιβάλλεται να αλλάξουμε» είναι το μήνυμα που στέλνει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης για το Πάσχα.

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα με ένα σπάνιο και πανέμορφο φυσικό περιβάλλον. Έχουμε την τύχη να είμαστε μέλη μιας κοινωνίας που παρά την κρίση στέκεται όρθια και δείχνει την ανθρωπιά της σε όσους έχουν ανάγκη», αναφέρει ο κ. Θεοδωράκης.

Όπως σημειώνει, «πρέπει να νικήσουμε τα προβλήματα» και «να φύγουμε μπροστά, με γνώση και σχέδιο».

«Καλή Ανάσταση σε όλους. Στέλνουμε την αγάπη μας, ειδικά σε όλους τους νέους ξενιτεμένους μας, με την ευχή να κάνουμε του χρόνου Πάσχα εδώ, όλοι μαζί» καταλήγει.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Γερμανία – Ελλάδα 0-1: σας τα έλεγε ο Κλοπ για τη “χρυσή γενιά της Ελλάδας” δεν τον ακούσατε, ιδού το αποτέλεσμα
  • Σας ήρθε SMS από τη Στρατολογία και αγχωθήκατε;
    Εσείς δε θέλατε να πάρουμε την Πόλη; Τι, όχι;
  • Τα βιομηχανικά απόβλητα πάνε στον Κηφισό, όλοι το ξέρουν αυτό! Μήπως να μετεγκατασταθούν οι βιομηχανίες πέριξ του κάποτε ποταμού;
  • Ενός κακού μύρια έπονται: Εκτός Αθηναϊκής Λέσχης για έξι μήνες ο γιατρός της Καρνεάδου