• emo.gr
  • Sport
  • Αλλαγές στον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας
Αλλαγές στον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας

Έχει γίνει όμως τόσες φορές η ανακοίνωση που μας καθιστά τουλάχιστον επιφυλακτικούς

Αλλαγές στον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας, φέρεται για ακόμη μία φορά να επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών. Έχει γίνει όμως τόσες φορές η ανακοίνωση που μας καθιστά τουλάχιστον επιφυλακτικούς.

Όπως ανέφερε η υφυπουργός Κατερίνα Παπανάτσιου, είναι υπό επεξεργασία πρόταση για να γίνουν αναλογικότερα, καθώς θα συνυπολογίζονται τα κυβικά και η παλαιότητα, ενώ γίνεται προσπάθεια να συμπεριληφθεί και η τιμή αγοράς, καθώς και κριτήρια, όπως η ρύπανση.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η υφυπουργός σημείωσε πως το επίδομα θέρμανσης θα δοθεί στις 30 Ιουνίου.

Επίσης, υπογράμμισε ότι δεν θα δοθεί καμία παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. «Αν δοθεί παράταση, οι πολίτες θα χάσουν τη δυνατότητα να πληρώσουν σε πέντε δόσεις», είπε και πρόσθεσε ότι η καταληκτική ημερομηνία έχει νομοθετηθεί.

Για τον ΕΝΦΙΑ σημείωσε πως στα αντίμετρα προβλέπεται μείωση κατά 240 εκατ. ευρώ με στόχο να ωφεληθούν οι χαμηλές ιδιοκτησίες, ενώ θα υπάρξει κλιμάκωση των επιβαρύνσεων από τα χαμηλά προς τα υψηλά.

Ανέφερε ακόμη ότι στόχος είναι έως τα τέλη του έτους να έχουν εναρμονιστεί οι αντικειμενικές με τις εμπορικές αξίες και πως δεν θα υπάρξει συμπληρωματικός φόρος για τα αγροτεμάχια για τα επόμενα δύο χρόνια.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Αμερικανός ακτιβιστής που δολοφονήθηκε, γίνεται θέμα έντονης αντιπαράθεσης στην Ελλάδα, σε μια χώρα που ο λόγος του πριν τη δολοφονία είχε μηδενική προβολή
  • Το ματς της εικοσαετίας κόντρα στην Τουρκία για την Εθνική μπάσκετ στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Μεγάλες προσδοκίες, δίψα για μετάλλιο, η διάκριση έχει ήδη έρθει με την πρόκριση στους “4”. Ψυχραιμία, στο μπάσκετ σχεδόν πάντα νικά ο καλύτερος
  • Μετά τα μέτρα στη ΔΕΘ όλοι θέλουν να γίνουν 20 χρονών, πολύτεκνοι, μόνιμοι κάτοικοι χωριού στην παραμεθόριο
  • Από όλες τις κρίσεις περάσαμε, τώρα τα σπάει η νέα κρίση ηγούμενων – προηγούμενων