• emo.gr
  • Sport
  • Εθνική χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει
Εθνική χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει

Η διαφορά έφτασε για τη Σερβία στο +38 (93-55) Τα αρχικά χαμόγελα μετατρέπονται σε ανησυχία, αν και μια τέτοια σφαλιάρα σε φιλικό, μπορεί να κάνει και καλό.

Αν το φιλικό με την ισχυρή Σερβία στο Βελιγράδι ήταν τεστ… μεταλλίου, η Εθνική έδειξε πως απέχει σε ποιότητα και λύσεις, όταν λείπει ο ηγέτης και σταρ της.

Τα αρχικά χαμόγελα μετατρέπονται σε ανησυχία, αν και μια τέτοια σφαλιάρα σε φιλικό, μπορεί να κάνει και καλό.

Παρουσιάζοντας πολύ ανησυχητική εικόνα, με τεράστια προβλήματα στην άμυνα σε συνδυασμό με δυσλειτουργία και αστοχία στην επίθεση, η ελληνική ομάδα γνώρισε τη συντριβή με 93-61 στη «Χάλα Πιονίρ».

Ανώμαλη προσγείωση για την «επίσημη αγαπημένη», που πρέπει να βελτιωθεί πολύ στις λιγότερες από τρεις εβδομάδες που απομένουν για το Ευρωμπάσκετ, αν θέλει αυτή τη φορά να πετύχει.
Η διαφορά έφτασε για τη Σερβία  στο +38 (93-55) απέναντι σε μια Εθνική που είχε 15 λάθη (με μόλις 12 ασίστ), 8/30 τρίποντα και 19/54 σουτ.

Εκτός δωδεκάδας για την Εθνική ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο), ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Γιώργος Μπόγρης.

Αυτή η Εθνική χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει. Ταυή (προπονητικού χαρακτήρα, χωρίς κόσμο) και το Σάββατο απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Γερμανία – Ελλάδα 0-1: σας τα έλεγε ο Κλοπ για τη “χρυσή γενιά της Ελλάδας” δεν τον ακούσατε, ιδού το αποτέλεσμα
  • Σας ήρθε SMS από τη Στρατολογία και αγχωθήκατε;
    Εσείς δε θέλατε να πάρουμε την Πόλη; Τι, όχι;
  • Τα βιομηχανικά απόβλητα πάνε στον Κηφισό, όλοι το ξέρουν αυτό! Μήπως να μετεγκατασταθούν οι βιομηχανίες πέριξ του κάποτε ποταμού;
  • Ενός κακού μύρια έπονται: Εκτός Αθηναϊκής Λέσχης για έξι μήνες ο γιατρός της Καρνεάδου