- emo.gr
- Δημοφιλή
- Νεκρή η μικρή αλκυόνη, στη χώρα που επικρατούν οι όνοι!
Η προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιείται αλά καρτ, κατά περίπτωση και ως ασπίδα πολλές φορές για να επιδιωχθούν άλλοι (επιχειρηματικοί κι ευρύτεροι) στόχοι.
Ο φωτορεπόρτερ και τακτικός συνεργάτης του Reuters Γιώργος Μουτάφης συγκλόνισε με τη μικρή αλκυόνη που προσπάθησε να σώσει από το μαζούτ της Σαλαμίνας.
«Βρήκα στη θάλασσα της Σαλαμίνας το πρωί μια μικρή αλκυόνη που είχε κολλήσει στο μαζούτ. Την έβγαλα στην ακτή και με την βοήθεια περαστικών της βγάλαμε (όσο μπορούσαμε) την πίσσα και το μαζούτ που είχε επάνω της», έγραψε στο Facebook.
Η μικρή αλκυόνη δεν τα κατάφερε, συμβολίζοντας έτσι την απίθανη οπτική που έχουμε για τα πράγματα, τον ωχαδελφισμό και την νεοελληνική επιπολαιότητα, κουτοπονηριά και “ευκολία”.
Η προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιείται αλά καρτ, κατά περίπτωση και ως ασπίδα πολλές φορές για να επιδιωχθούν άλλοι (επιχειρηματικοί κι ευρύτεροι) στόχοι.
Νεκρή η μικρή αλκυόνη, στη χώρα που επικρατούν οι όνοι!
-
“Αποχαιρετισμός”
23 ώρες 46 λεπτά ΠΡΙΝ -
Τρία χρόνια Τέμπη: άλλαξαν όλα για να μην αλλάξει τίποτα
5 ημέρες ΠΡΙΝ -
Χταπόδι διαπλεκόμενο & Γαριδομακαρονάδα τεχνικής λύσης ΟΠΕΚΕΠΕ
2 εβδομάδες ΠΡΙΝ -
Οκτώ εισιτήρια για τους “16” του Chmapions League, πράξη πρώτη
2 εβδομάδες ΠΡΙΝ