• emo.gr
  • Sport
  • Μνήμες του 7-0
Μνήμες του 7-0

Τις μεγάλες νίλες στην Ευρώπη τις έχει πάθει όταν είχε πάρει ψηλά τον αμανέ. «Ταπεινός» ο Ολυμπιακός πάντα πήγαινε καλά.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους, σε ένα παιχνίδι που κακά τα ψέματα θα κοιτάξει να αποφύγει τον διασυρμό. Η διαπίστωση αυτή είναι κομβική για το πώς θα αντιμετωπίσει το ματς ο Ολυμπιακός  σεβόμενος την τεράστια  δυναμικότητα των φιναλίστ του θεσμού αλλά και την αντικειμενικά κάκιστη κατάσταση, αγωνιστική και ψυχολογική, στην οποία βρίσκεται.

Ο Λεμονής δεν κλήθηκε ως ο «μάγος»  που θα βγάλει λαγούς από το καπέλο και θα τους βάλει να παίξουν μπαλάρα, αλλά ως ένας έμπειρος τεχνικός που θα κατεβάσει πιο ορθολογικά την ομάδα, που θα διαχειριστεί καλύτερα το ρόστερ.

Από άποψη τακτικής αναμένουμε ένα κλασικό 4-5-1 (4-3-2-1 αν προτιμάτε) με συνωστισμό στο κέντρο. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μην αφήσει κενούς χώρους και να φύγει στη χειρότερη με μια αξιοπρεπή ήττα.

Τις μεγάλες νίλες στην Ευρώπη τις έχει πάθει όταν είχε πάρει ψηλά τον αμανέ. «Ταπεινός» ο Ολυμπιακός πάντα πήγαινε καλά.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν μικρή σημασία έχουν. Αν θα παίξει ο Μποτία, ο τάδε ή ο δείνα. Ο Λεμονής έχει πιο ποιοτικό ρόστερ από πέρυσι και το μόνο που χρειάζεται είναι οι παίκτες να κάνουν πράξη τη νέα τακτική στο γήπεδο

Στοίχημα

Διαβάσαμε ορθά χθες το ματς Ντόρτμουντ-Ρεάλ και πήραμε το over 3,5 απόλυτα δικαιολογημένα με βάση την εικόνα του ματς και καθόλου τυχαία.

Σήμερα θα επιμείνουμε στον αριθμό των γκολ και θα παίξουμε under  3,5 το Γιουβέντους-Ολυμπιακός.

Το 7-0 είχε έρθει σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός έπαιξε ανοικτά για τη νίκη, σήμερα περιμένουμε να είναι κλεισμένος στο καβούκι του, ακόμη κι αν μείνει νωρίς πίσω στο σκορ.

Η Γιούβε θέλει τη νίκη, αλλά δεν θα σκοτώσει τον Ολυμπιακό αν αυτός δεν τις δώσει δικαιώματα

Πρόταση

Γιουβέντους-Ολυμπιακός under 3,5 goal απόδοση 1.70

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄