• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Οικονομία
  • Η επίθεση στα χειμερινά Ανάκτορα αποκρούσθηκε (προσωρινά)
Η επίθεση στα χειμερινά Ανάκτορα αποκρούσθηκε (προσωρινά)

Αρχικά οι αστυνομικοί περιορίστηκαν στη δημιουργία ανθρωπίνου φράγματος αλλά στη συνέχεια η επαφή έγινε πι στενή και πιεστική με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους διαδηλωτές που επεδίωκαν το πικ εν ρολ και “κόψιμο” με στόχο το “κάρφωμα” μέσα στη Βουλή.

Ένταση επικράτησε μετά το τέλος της πορείας του ΠΑΜΕ κατά του Πολυνομοσχεδίου στο κέντρο της Αθήνας όταν δεκάδες μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων επιχείρησαν να εισβάλουν στη Βουλή από τα σκαλιά που βρίσκονται στο πλάι του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη.

Αρχικά οι αστυνομικοί  περιορίστηκαν στη δημιουργία ανθρωπίνου φράγματος αλλά στη συνέχεια η επαφή έγινε πιο στενή και πιεστική με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους διαδηλωτές που επεδίωκαν το πικ εν ρολ και “κόψιμο” με στόχο το “κάρφωμα” μέσα στη Βουλή.

Στην μπασκετική επίθεση, απάντησαν με ποδοσφαιρικό τείχος και μετά χημικά.

Μεγαλειώδης η πορεία του ΠΑΜΕ
Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της πορείας του ΠΑΜΕ που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 από την πλατεία Ομονοίας και κατέληξε έξω από τη Βουλή με τους διοργανωτές να υποστηρίζουν πως επρόκειτο για μια μεγαλειώδη συγκέντρωση.

Το «παρών» έδωσε και ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος δήλωσε: «Τους έχουμε ήδη προειδοποιήσει, έσπειραν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες και η τροπολογία, ο νόμος για την κατάργηση ουσιαστικά του δικαιώματος στην απεργία και οι πλειστηριασμοί ακόμη και πρώτης κατοικίας και όλα τα άλλα αντεργατικά μέτρα που περιέχονται σε αυτό το αισχρό πολυνομοσχέδιο θα μείνουν όλα ανενεργά, θα καταργηθούν στην πράξη από το ίδιο το λαϊκό κίνημα μέχρι την οριστική κατάργησή τους από την ταξική πάλη».

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ταράζουν την Παρασκευή του λαού οι ειδήσεις για τη σύλληψη πασίγνωστου σεφ και άντε να βρεις ποιος είναι (εννοείται πως ξέρουμε) με την TVνα μαγειρεύει τα τελευταία πολλά χρόνια, όταν δε λέει ανοησίες σε talk shows
  • Να χάνει ο Ολυμπιακός από τον Σπανούλη έγινε μοτίβο πλέον: νωρίς στη σεζόν ασφαλώς, αλλά ο Λαρισαίος δείχνει να έχει βρει τη συνταγή να νικά το φαβορί
  • Η Ελλάδα αποχαιρετά τον μοναδικό, τον εμβληματικό τραγουδοποιό της, τον καλλιτέχνη που σημάδεψε όσο ελάχιστοι τα τελευταία εξήντα χρόνια: ο Διονύσης Σαββόπουλος στη γειτονιά των αγγέλων
  • Στη δικαιοσύνη στέλνει ο ήλιος ο νοητός τον καθαρισμό του Αγνώστου Στρατιώτη