• emo.gr
  • Sport
  • Ποδόσφαιρο
  • Τούμπα, Ιράν, Καμπότζη, Βιετνάμ!
Τούμπα, Ιράν, Καμπότζη, Βιετνάμ!

Οι θεωρίες συνωμοσίας ήδη δίνουν και παίρνουν μιας και αυτός που βασικά επωφελείται βαθμολογικά σε πιθανό μηδενισμό και τιμωρία του ΠΑΟΚ είναι η ΑΕΚ!

(Φωτό sport24.gr)

«Κόλαση» έξω από την Τούμπα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να κάνουν ντου και την αστυνομία να τους απωθεί!

Μεγάλη μερίδα φίλων του «δικεφάλου του βορρά» επιχείρησε να προσεγγίσει τα αποδυτήρια, όπου βρίσκονται μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού και οι διαιτητές, και κάπου εκεί ξεκίνησε ο «πόλεμος» με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Με χρήση κροτίδων και χημικών, τα ΜΑΤ προσπαθούν να κρατήσουν μακριά τους εξραγριωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, σε ένα σκηνικό που θυμίζει περισσότερο εμπόλεμη ζώνη, παρά ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τα δακρυγόνα που έχουν πέσει, δείγμα των άσχημων γεγονότων που εκτυλίσσονται αυτή την ώρα για να απομακρυνθεί το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί.

Ο τραυματισμός του προπονητή των ερυθρόλευκων από αντικείμενο πριν την έναρξη του αγώνα στάθηκε η αιτία του να μη γίνει το ματς.

Η ματαίωσή του εξόργισε σε δεύτερο χρόνο τους οπαδούς του Δικεφάλου, που θεωρούν πως ο ΟΣΦΠ προσπαθεί να πάρει το ματς στα χαρτιά.

Οι θεωρίες συνωμοσίας ήδη δίνουν και παίρνουν μιας και αυτός που βασικά επωφελείται βαθμολογικά σε πιθανό μηδενισμό και τιμωρία του ΠΑΟΚ είναι η ΑΕΚ!

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Επίσημη έναρξη του καρναβαλιού σήμερα 17/1/26: το λες και κανονικότητα στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας
  • Μετά την πολική φωτοβολίδα, είμαστε έτοιμοι για την ουκρανική χειροβομβίδα: το κρύο θα κρατήσει 4 μέρες, 14 μερόνυχτα οι διαμάχες των ειρηνικών μετεωρολόγων
  • Ο Υπουργός φέρεται να δήλωσε “ελάλησα και είπα” και καρατομήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ
  • Έρχεται χιονιάς και οι συμπλοκές των μετεωρολόγων κυμαίνονται σε συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα