• emo.gr
  • Sport
  • Κόντρα στο ένα φαβορί και ένα ρίσκο για ακόμη ένα Ταμείο
Κόντρα στο ένα φαβορί και ένα ρίσκο για ακόμη ένα Ταμείο

Η Ισπανία είναι μεγάλη ομάδα, έμπειρη, όμως δεν είναι άτρωτη, πολλές φορές γίνεται προβλέψιμη, κι αν οι Ρώσοι παίξουν έξυπνα και είναι και τυχεροί μπορούν να περάσουν.

Απόλυτη επιτυχία χθες στην πρεμιέρα των νοκ άουτ ματς. Γαλλία και Ουρουγουάη μας έστειλαν γερό ταμείο ενώ πέρασε και το όβερ στο URU-POR στο 2.80, απογειώνοντας τα κέρδη μας.

Διαφορετική μέρα η σημερινή, καθαρά ευρωπαϊκά ματς στο Μουντιάλ. Αρχή με το Ισπανία-Ρωσία, στο οποίο θα κοντράρουμε το φαβορί. Η Ισπανία είναι μεγάλη ομάδα, έμπειρη, όμως δεν είναι άτρωτη, πολλές φορές γίνεται προβλέψιμη, κι αν οι Ρώσοι παίξουν έξυπνα και είναι και τυχεροί μπορούν να περάσουν.

Το ματς με την Ουρουγουάη έδειξε πως η Ρωσία  δεν συγκαταλέγεται στις top ομάδες, είναι ίσως όμως νωρίς,να αποκλειστούν από το τουρνουά.  Για τους Ίβηρες ο ρόλος του Ινιέστα 8 χρόνια μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ είναι ακόμη κομβικός. Αυτός είναι ο παίκτης-κλειδί, που θα κληθούν οι Ρώσοι να περιορίσουν.

Το άλλο παιχνίδι, από  όποια σκοπιά κι αν το προσεγγίσει κανείς δείχνει μόνο Κροατία. Οι Δανοί είναι συμπαγείς, είναι ομάδα, όμως ακόμη και το να πάνε το ματς στην παράταση φαίνεται απίθανο. Η παρέα του Μόντριτς είναι δύο κλάσεις καλύτερη ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο.

Προτάσεις

Ισπανία-Ρωσία Χ2,  2.40

Κροατία-Δανία 1 στο 1.83

Δυάδα στο 4.39

Υψηλού ρίσκου

Ισπανία-Ρωσία πρόκριση Ρωσία,  4.00

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄