• emo.gr
  • Sport
  • Μεγάλος παίκτης, μεγαλύτερος άνθρωπος ο Τούρκος Ενές Καντέρ
Μεγάλος παίκτης, μεγαλύτερος άνθρωπος ο Τούρκος Ενές Καντέρ

συγκεντρώνει χρήματα για τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Αττική

Μεγάλος παίκτης, μεγαλύτερος άνθρωπος ο Ενές Καντέρ, ο οποίος συγκεντρώνει χρήματα για τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική.

Το ανθρώπινο πρόσωπό του έδειξε ο 26άχρονος σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς, ο οποίος ενημερώθηκε για την τραγωδία στη χώρα μας κι αμέσως αντέδρασε, θέλοντας να στηρίξει όπως μπορεί κι εκείνος από την πλευρά του τους πυρόπληκτους. Συγκεκριμένα, δημιούργησε λογαριασμό, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση των πυροπαθών, και κάλεσε άπαντες να συνδράμουν.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε, στο δημόσιο κάλεσμά του για βοήθεια: «Η Ελλάδα έχει καταστραφεί από τις πυρκαγιές, που έχουν πάρει ήδη πάνω από 70 ζωές. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους για χρόνια και άλλοι έχουν χάσει το πιο πολύτιμο πράγμα, τη ζωή. Βοήθησέ με να συγκεντρώσω χρήματα για τα θύματα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ διάφορων προσπαθειών ανάκαμψης, από το φαγητό μέχρι τα έξοδα των κηδειών. Αν και είμαι Τούρκος, οι Έλληνες είναι γείτονές μας. Ακόμα και αν ζείτε στις ΗΠΑ, δεν πρέπει να ξεχνάτε τα αδέρφια και τις αδερφές σας από την Ελλάδα σε καιρό ανάγκης. Κάθε δωρεά, ανεξάρτητα από το ποσό, θα κάνει τη διαφορά. Καλώ τους φίλους μου να βοηθήσουν την Ελλάδα, που πολεμά αυτή την τραγωδία. Ας ενωθούμε για χάρη της ανθρωπότητας».

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ταράζουν την Παρασκευή του λαού οι ειδήσεις για τη σύλληψη πασίγνωστου σεφ και άντε να βρεις ποιος είναι (εννοείται πως ξέρουμε) με την TVνα μαγειρεύει τα τελευταία πολλά χρόνια, όταν δε λέει ανοησίες σε talk shows
  • Να χάνει ο Ολυμπιακός από τον Σπανούλη έγινε μοτίβο πλέον: νωρίς στη σεζόν ασφαλώς, αλλά ο Λαρισαίος δείχνει να έχει βρει τη συνταγή να νικά το φαβορί
  • Η Ελλάδα αποχαιρετά τον μοναδικό, τον εμβληματικό τραγουδοποιό της, τον καλλιτέχνη που σημάδεψε όσο ελάχιστοι τα τελευταία εξήντα χρόνια: ο Διονύσης Σαββόπουλος στη γειτονιά των αγγέλων
  • Στη δικαιοσύνη στέλνει ο ήλιος ο νοητός τον καθαρισμό του Αγνώστου Στρατιώτη