• emo.gr
  • Sport
  • Ελέγχει τον ρυθμό η ΑΕΚ
Ελέγχει τον ρυθμό η ΑΕΚ

περιμένουμε μηδενικό ρίσκο από την ΑΕΚ που θα θελήσει να περάσει άνετα και χωρίς καρδιοχτύπια

Πέρασε το όβερ στο Λαμία-Άρης χθες και έτσι πήγαμε θετικά, έστω κι αν η Τότεναμ πέρασε τρένο από το Όλντ Τράφορντ και δε βγήκε το Χ.

Σήμερα σε ρυθμούς πλέι οφ Τσου-Λου με μία μόνη και μονή επιλογή, αφού τα ματς Ντιναμό Κιέβου-Άγιαξ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Γιουνγκ Μπόις δεν προσφέρονται για στοιχηματισμό.

Η ΑΕΚ απέδειξε από το πρώτο ματς πως είναι καλύτερη ομάδα από τη Βίντι. Σήμερα της αρκεί να ελέγξει τον ρυθμό του ματς για να φύγει με την είσοδο στους ομίλους, ένα όνειρο πολλών ετών για την Ένωση.

Έτσι περιμένουμε μηδενικό ρίσκο από την ΑΕΚ που θα θελήσει να περάσει άνετα και χωρίς καρδιοχτύπια. Η επιλογή του under δείχνει πολύ πιθανή.

Πρόταση

ΑΕΚ-Βίντι under 2,5 στο 1.65

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄