• emo.gr
  • Sport
  • Με τον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στα προγνωστικά
Με τον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στα προγνωστικά

Το Σάλτσμπουργκ-Ερυθρός Αστέρας έχει το κύριο στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς κατά τη γνώμη μας ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων δεν έχει ποδοσφαιρική λογική.

Τα κατάφερε η ΑΕΚ χθες παρότι αγχώθηκε κι εμείς βγάλαμε το under που προτείναμε.

Δύσκολα και τα σημερινά παιχνίδια του Τσου-Λου με τη μάχη της Τούμπας να κυριαρχεί. Οι Πορτογάλοι είναι με την πλάτη στον τοίχο και ο ΠΑΟΚ καλείται να παίξει έξυπνα για να μπει στους ομίλους.

Το Αϊντχόφεν-Μπάτε έχει κριθεί από το πρώτο ματς (2-3) οπότε δεν θα το προτιμήσουμε.

Το Σάλτσμπουργκ-Ερυθρός Αστέρας έχει το κύριο στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς κατά τη γνώμη μας ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων δεν έχει ποδοσφαιρική λογική.

Ο Ερυθρός Αστέρας στο άδειο από κόσμο γήπεδό του έβγαλε αρετές στο γήπεδο και σήμερα αναμένουμε να πάρει αποτέλεσμα στην Αυστρία, αναμένουμε να είναι ανταγωνιστικός κι αν μείνει εκτός αυτό να συμβεί στην παράταση.

Πρόταση

Σάλτσμπουργκ-Ερυθρός Αστέρας Χ2 απόδοση 2.70

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄