• emo.gr
  • Sport
  • Λύσαμε το γρίφο: Κερνάει Christmas Blues το Ίδρυμα “Θανάση” στη Βασιλίσσης Σοφίας
Λύσαμε το γρίφο: Κερνάει Christmas Blues το Ίδρυμα “Θανάση” στη Βασιλίσσης Σοφίας

μη σκεφτεί κανείς πως έγινε από τσιγκουνιά. Είναι πανάκριβες οι λάμπες. Και μεγάλος ο δρόμος σε μήκος και κυρίως σε πλάτος.

Για τους περισσότερους οι γιορτές, είναι μία ευχάριστη περίοδος, γεμάτη με χαρούμενα συναισθήματα, ελαφρές και ελαφρολαϊκές καταστάσεις

Για άλλους όμως είναι η πλέον επώδυνη. Η «Κατάθλιψη των Χριστουγέννων – Christmas Blues» με κυρίαρχο χρώμα το μπλε, είναι το concept του χριστουγεννιάτικου στολισμού στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Μια ωδή στα συναισθήματα που δεν είναι σύμφωνα με το πνεύμα των γιορτών.

Μια υπενθύμιση της μοναξιάς που ελλοχεύει, μια υπόμνηση ενός χωρισμού.

Και το μπλε στο τέλος “σβήνει” με ένα υπέροχο λευκό, μια προτροπή για restart, ένα μήνυμα θετικό μέσα σε τόση μπλεδοκατάσταση.

Διότι κυρίες και κύριοι ,υπάρχουν και αυτά τα συναισθήματα. Όπως η πίεση και το άγχος να περάσουμε καλά σώνει και ντε και ενώ οι “υποχρεώσεις” αυτών των ημερών (ψώνια, γιορτινό τραπέζι, επισκέψεις, δώρα) τρέχουν και μπορεί και να μας σαλτάρουν (άφραγκους θα μας αφήσουν σίγουρα).

Όχι δεν είναι εντομοαπωθητικος ο στολισμός!

Δεν είναι σήματα ΜΟΡΣ, δεν είναι Γραμμική Β΄, δεν είναι φώτα κρεοπωλείου.

Και κυρίως μη σκεφτεί κανείς πως έγινε από τσιγκουνιά. Είναι πανάκριβες οι λάμπες. Και μεγάλος ο δρόμος σε μήκος και κυρίως σε πλάτος.

Αφήστε που υπάρχει η βάσιμη υποψία πως θα περάσουν τα στρουμφάκια την παραμονή των Χριστουγέννων από εκεί.

Η πληροφορία πως προγραμματίζονται χάπενιγκς με Αϊ Βασίληδες και Βασιλίτσες στα πεζοδρόμια για να μην κοιτά κανείς ψηλά όταν διέρχεται από τη συγκεκριμένη λεωφόρο, διερευνάται, δεν έχει όμως ακόμη διασταυρωθεί.

Ομοίως και η άλλη που λέει πως του χρόνου το Ίδρυμα Θανάση θα αναλάβει βαριά την Πραξιτέλους…

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Υπεραπόδοση του προϋπολογισμού: αύξηση των φορολογικών εσόδων (καίρια κάρτες στην καθημερινότητα και άρα αύξηση ΦΠΑ) με ολίγη από φρενάρισμα και μετάθεση δαπανών
  • Ένα ενοίκιο δώρο, στην τιμή που δηλώνονται τα ακίνητα: πάλι κουβά οι πονηρούληδες που φοροδιαφεύγουν
  • NBA: Οι Μαϊάμι Χιτ πέταξαν έξω τους Ατλάντα Χοκς από τα πλέι οφ, την ώρα που στη Δύση η παρέα του Τζα Μοράντ έστελνε διακοπές τους Μάβερικς, που ευτυχώς γλίτωσαν από τον “χοντρό” Λούκα Ντόνσιτς
  • Στον Ολυμπιακό είναι Ρεαλ-ιστές: ήξεραν πως το ταξίδι για το Αμπού Ντάμπι περνά από τη Μαδρίτη