• emo.gr
  • emollient
  • Τις γκλίτσες των μάγων κατέσχεσε ο Δήμος Αθηναίων!
Τις γκλίτσες των μάγων κατέσχεσε ο Δήμος Αθηναίων!

Και μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτές πλέον κοσμούν το γραφείο του Δημάρχου στην Κοτζιά!

Τις γκλίτσες των Μάγων κατέσχεσε ο Δήμος Αθηναίων!

Και μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτές πλέον κοσμούν το γραφείο του Δημάρχου στην Κοτζιά!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Οι μάγοι χάθηκαν μέσα στη Διδώ, μέσα στη μπόρα στον καπνό και τη νυχτιά, και έφτασαν Αθήνα. Το αστέρι που ακολούθησαν ήταν ο Ερυθρός Αστέρας.  Μόλις κατάλαβαν το λάθος τους πάρκαραν τις καλλίγραμμες γκλίτσες τους έξω από ένα καφέ και μπήκαν για ένα εσπρεσάκι!

Βγαίνοντας να την πάρουν, κάτι χαρμάνια που φουμάριζαν δίχως αύριο έξω, τους είπαν πως τους έκοψαν κλήση για παράνομο παρκάρισμα και πως οι γκλίτσες τους κατασχέθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία.

Η κατάσταση σύμφωνα με το ρεπορτάζ που τρέχει βαίνει προς ομαλοποίηση, μιας και βρέθηκε AirBnB να στεγάσει χρυσό, λιβάνι και σμύρνα μαζί με τους Μελχιόρ, Μπαλτάσαρ και Γκασπάρ για λίγες μέρες, ενώ τους δέχτηκε κι ο Δήμαρχος στο γραφείο του, όπου με έκπληξη είδαν πλήθος γνωστών τους δημάρχων των προηγούμενων δεκαετιών σε πίνακες, δημάρχους που είχαν γνωρίσει σε προηγούμενες επισκέψεις τους στην Αθήνα.

Ευχαρίστησαν το Δήμαρχο που δεν έβαλε μεγάλα αστέρια να τους μπερδεύουν και έτσι πάντα καταλήγουν σε όμορους Δήμους, συνήθως στο Περιστέρι (ξέρω ζόρι τραβάς, εσύ κι οι φίλοι σου το θεωρείτε μπας κλας που λέει κι ο Μαζώ που αρέσει στον Μπαλτάσαρ).

Παράλληλα αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με τον Ελ Αραμπί και γενικώς όλους τους σύγχρονους μαθητευόμενους μάγους της μπάλας, της πολιτικής και της σόου μπιζ, ενώ επέδωσαν ψήφισμα κατοίκων της πόλεως για επιστροφή στον χριστουγεννιάτικο στολισμό του 1961.

Τέλος, επιβεβαίωσαν πως οι ταπεινοί ποιμένες προσκύνησαν το θείο βρέφος το βράδυ της γέννησής του, αυτοί πήγαν μετά, πάντα αργοπορημένοι, με περσική φορεσιά, αλλά ελληνική μενταλιτέ, που είχε μεταδώσει στα βάθη της Ασίας ο Alexander the Great!

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • NBA: Οι Μαϊάμι Χιτ πέταξαν έξω τους Ατλάντα Χοκς από τα πλέι οφ, την ώρα που στη Δύση η παρέα του Τζα Μοράντ έστελνε διακοπές τους Μάβερικς, που ευτυχώς γλίτωσαν από τον “χοντρό” Λούκα Ντόνσιτς
  • Στον Ολυμπιακό είναι Ρεαλ-ιστές: ήξεραν πως το ταξίδι για το Αμπού Ντάμπι περνά από τη Μαδρίτη
  • Έξω η Ρεάλ, έξω η Μπάγερν, αυτό το φετινό είναι Τσουλού δυνατό, τα μπάτζετ από μόνα τους δεν κάνουν τις ομαδάρες!
  • Tο Εκτελεστικό Συμβούλιο της UNESCO αποφάσισε ότι η 9η Φεβρουαρίου προτείνεται ως «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας», μιας και σε αυτήν την ημερομηνία, το 1857, έφυγε από τη ζωή ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός.