• emo.gr
  • emollient
  • Ακυρώνεται ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, επιστρέφουν τα ζυμαρικά στα S/M οι καταναλωτές
Ακυρώνεται ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, επιστρέφουν τα ζυμαρικά στα S/M οι καταναλωτές

Δε συμβαίνει όμως το ίδιο με τα λάδια: ελαιόλαδα, ιχθυέλαια, αραβοσιτέλαια, βούτυρα, λιπαρές ύλες και λάδια μηχανής αποθηκεύονται με επιμέλεια, μιας και σε περίπτωση κατοχής θα αποφέρουν τεράστια κέρδη

Βλέποντας τις διεθνείς εξελίξεις, ιδίως στη Μέση Ανατολή, οι ιδιοφυείς Έλληνες καταναλωτές, κατάλαβαν πως ακυρώνεται ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, βλέποντας το Ιράν να εκδικείται μεν, όχι με φανατισμό και μανία δε.

Αποτέλεσμα της ως άνω διαπίστωσης είναι το γεγονός πως επιστρέφουν τα ζυμαρικά και τους τοματοπολτούς στα Super Market οι καταναλωτές, έχοντας ήδη στοκάρει από την κρίση του ευρώ του 2015, αλλά και από τις εποχές που θα το πάταγε ο Κιμ, με τα αποθέματά τους να βρίσκονται σε ιστορικά υψηλά.

Δε συμβαίνει όμως το ίδιο με τα λάδια: ελαιόλαδα, ιχθυέλαια, αραβοσιτέλαια, βούτυρα, λιπαρές ύλες και λάδια μηχανής αποθηκεύονται με επιμέλεια, μιας και σε περίπτωση κατοχής θα αποφέρουν τεράστια κέρδη, μεγαλύτερα και από την Κλωστοϋφαντουργία στην άνθηση του ΧΑΑ στα ’90ς.

Τις βαφές μαλλιών τις χρησιμοποιούν χωρίς δεύτερη σκέψη, κοιτώντας όμως πάντα να μην ξεμείνουν και οι προμήθειες να γίνονται just in time.

Αν κάποιος λοιπόν θέλει να επενδύσει στο μέλλον, πρέπει να το κάνει σε λάδια, ιδίως τα παρθένα, τα έξτρα παρθένα, αλλά και τα λίγο ξεπεταγμένα (σε οξέα).

Κατά τα λοιπά οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας είναι ευοίωνες: έχει μια εβδομάδα να βγει ανέκδοτο για τους ξένους επενδυτάς, που έρχονται για να μείνουν, μένουν εκεί που είναι για να μην έρθουν ή κάτι στο περίπου τέλος πάντων.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Φουρνιέ και Ναν γλίτωσαν με επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο. Παίζουν και οι δύο στο σημερινό τέταρτο τελικό της σειράς των θηρίων
  • Την Ιστορία τη γράφουν οι άσκαστες: 20.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους στην Κολωνία, γιατί ζούσαν μαζί με βόμβες του Β΄ΠΠ
  • Η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ είναι ταμάμ για πολυετή σειρά στο Νέτφλιξ: εκατομμυριούχοι, μεγάλα πρότζεκτ, χλιδή, ίντριγκες, πάθη, δικηγόροι, αστυνομίες, της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ, στο σεξ υστερεί γιατί είναι μόνο στα λόγια, αν βρεθεί ένας σεναριογράφος δυνατός να κουμπώσει έξυπνα τη λίμπιντο, θα απογειωθεί η φάση
  • Το ποδόσφαιρο καμιά φορά είναι δίκαιο άθλημα: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί μετά από χρόνια προσπαθειών. Σκόρπισε την Ίντερ στους πέντε ανέμους. Με τη Μπαρτσελόνα αντίπαλο θα ήταν ασφαλώς ένας εντελώς διαφορετικός τελικός