• emo.gr
  • Emotive
  • Στις παραλίες μπίρες, στα πηγάδια λίρες
Στις παραλίες μπίρες, στα πηγάδια λίρες

από τις λίρες χάθηκαν 4 σήμερα, περισσότεροι από τα ημερήσια θύματα του ιού, άρα για αν είμαστε ασφαλείς φτάνει να μην ψάχνουμε για λίρες και να κρύβουμε στην άμμο τις μπύρες.

Το παν είναι η επαφή με την πραγματικότητα. Αν χαθεί ο άνθρωπος γίνεται έρμαιο των δικών του απόψεων, της δικής του λόξας, με την οποία ερμηνεύει τον κόσμο όλο.

Τα μέτρα έχουν στην πράξη αρθεί, ήδη από τέλος Απριλίου, κάποια καταστήματα τηρούν με ευλαβική προσοχή τις υποδείξεις, τα περισότερα στο περίπου, εδικά όταν ο κόσμος κάνει ντου για είδη κήπου και εξοχής, όλα πάνε περίπατο.

Ζέστη πολλή, σαραντάρι μαγιάτικο με συννεφιά, που μπορεί να μην έχει την μπρουταλιτέ του Ιουλίου, έκανε όμως ένα ωραίο μποτιλιάρισμα στην παραλιακή, για όσους βγήκαν να δοκιμάσουν το A/C ή το clima του ΙΧ τους.

Καβατζωμένοι και με μπίρες, γιατί άκουσαν πως δεν σερβίρουν, οι Νοέλληνες όρμησαν στις παραλίες του νομού τους. Μπάνιο στον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο με πλέξιγκλας, φτάνει να συναντήσεις τον αιώνιο έρωτα (2-3 εβδομάδων) στις πλαζ.

Σε κορωνοϊό λίγα πράγματα κι ας χάνονται ακόμη άνθρωποι.

Τέσσερις άτυχοι στο Λουτράκι έχασαν τη ζωή τους σε ένα σπήλαιο. Εικάζεται πως έψαχναν για λίρες. Οι ιστορίες άλλωστε για αυτές δεν έπαψαν ποτέ να συγκινούν τους σύγχρονους Ιντιάνα Τζόουνς. Κι ας έχουν αποδειχτεί στο 99% των περιπτώσεων αποκυήματα φαντασίας.

The_abandoned_beach

Αν στην ελληνική επαρχία κάποιος επιδείξει απότομο πλουτισμό, αποκλείεται να έχει πιάσει το Τζόκερ, να πήρε κληρονομιά, πανωπροίκι ή απλά να έκανε μια κατάχρηση: “κάπου βρήκε λίρες”, λέει η τοπική ποιοτική κοινή γνώμη.

Σίγουρα πάντως θα βρεθεί κάποιος να πει πως από τις λίρες χάθηκαν 4 συνάνθρωποι μας σήμερα, περισσότεροι από τα ημερήσια θύματα του ιού, άρα για αν είμαστε ασφαλείς φτάνει να μην ψάχνουμε για λίρες και να κρύβουμε στην άμμο τις μπύρες.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Κλειστή η Εθνική Οδός και οι παρακαμπτήριοι δρόμοι, όμως το σημαντικό είναι πως παραμένει ανοικτή η διάθεση της Κυβέρνησης για διάλογο
  • Προϊόντα απομίμησης στο Κολωνάκι; Οι αγρότες θα φταίνε και για αυτό. Ενδεχομένως και ο Μπαρτζώκας
  • Ελέγχεται κορυφαίος αγροτοσυνδικαλιστής σου λέει: είναι τα νέα γάργαρα, χτυπάνε το σκληρό μπλοκ στα Μάλγαρα;
  • Οι αγρότες ανεβάζουν στα διόδια τις μπάρες, δεν παίζουν τις κουμπάρες