• emo.gr
  • Emotive
  • Πολέμιος και της στερεότυπης μάσκας με γυαλιά ο Κώστας Γαβρόγλου
Πολέμιος και της στερεότυπης μάσκας με γυαλιά ο Κώστας Γαβρόγλου

Η είδηση πως η κυρία Κεραμέως έστειλε λουλούδια στον Γαβρόγλου

Συνεχίζει τον ανένδοτο κατά των στερεοτύπων ο Κώστας Γαβρόγλου.

Πριν πάει σε πανανθρώπινα θέματα και αλλάξει τον ρου της τυποποιημένης σκέψης, είχε την ιδέα να βάλλει (άγνωστο γιατί) και κατά και της στερεότυπης αποκριάτικης μάσκας με γυαλιά.

Θα συνεχίσει το μάθημά του για τα στερεότυπα και ίσως το μάθει καλύτερα, μιας και τα στερεότυπα λέει ο ορισμός πως κρύβουν ψήγματα αλήθειας πάνω στα οποία εδράζονται.

Άρα όταν τα επικαλούμαστε τα υιοθετούμε, έστω πρόσκαιρα, έστω για άγαρμπους αντιπολιτευτικούς λόγους.

Η είδηση πως η κυρία Κεραμέως έστειλε λουλούδια στον Γαβρόγλου, μιας και την έβγαλε από τη δύσκολη επικοινωνιακά θέση στην οποία είχε περιέλθει, διαψεύδεται.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μετά τα μέτρα στη ΔΕΘ όλοι θέλουν να γίνουν 20 χρονών, πολύτεκνοι, μόνιμοι κάτοικοι χωριού στην παραμεθόριο
  • Από όλες τις κρίσεις περάσαμε, τώρα τα σπάει η νέα κρίση ηγούμενων – προηγούμενων
  • Ήττα για την Εθνική από τη Βοσνία στο Ευρωμπάσκετ. Μονόδρομος η νίκη επί των Ισπανών για να έρθουμε πρώτοι στον όμιλο και να έχουμε θεωρητικά τουλάχιστον καλύτερες “διασταυρώσεις”
  • Μη δείτε έναν πολιτικό παράγοντα μα είναι κοντά στην Κίμπερλι αμέσως να ζηλέψετε και να βγάλετε χολή. Πάντως επιτετραμμένοι των ΗΠΑ στην Ελλάδα νομίζουν κι άλλοι πως είναι: η φαντασία στην εξουσία και στους “καθαριστές”