• emo.gr
  • Emotive
  • Να ανοίξουν τα μπουζούκια εκτάκτως το προσεχές ΣΚ προτείνει η Επιτροπή των Γραφείων Τελετών
Να ανοίξουν τα μπουζούκια εκτάκτως το προσεχές ΣΚ προτείνει η Επιτροπή των Γραφείων Τελετών

επειδή δεν ξηγιούνται όλοι Ριτσώνα, στάχτη και μπούρμπερη όλα, το θέμα είναι σημαντικό.

Ανοικτά μπουζούκια, μεγάλες πίστες και μουσικά μεζεδοπωλεία το προσεχές ΣΚ προτείνει η Επιτροπή των Γραφείων Τελετών.

Η εισήγηση είναι εμπεριστατωμένη και βασίζεται στο γεγονός πως ελαχιστοι έχουν μια φωτογραφία της προκοπής για το μνήμα τους.

Κι επειδή δεν ξηγιούνται όλοι Ριτσώνα, στάχτη και μπούρμπερη όλα, το θέμα είναι σημαντικό.

Να βάλουν οι άντρες τα κοστουμάκια τους, να βάλουν οι κυρίες τα σέα και τα μέα τους και να πάνε να ακούσουν τα “ξύλα”,δηλαδή τα μπουζούκια.

Να βγουν και οι φωτογράφοι παγανιά με τις επαγγελματικές τις μηχανές να απαθανατίσουν με όμορφη ανάλυση τις στιγμές τις σοβαρές, όχι πάνω στο τσακίρ κέφι ή πάνω στα τραπέζια.

Μην καταλήξουμε στη στερνή πόζα με κοστούμια τύπου “Hateful Eight”, όπως στη φωτογραφία.

Η πρόταση είναι καίρια, άκρως επίκαιρη, κοστολογημένη και προς όφελος της εθνικής οικονομίας και κυρίως της βιομηχανίας της τελευταίας κατοικίας, που με σπόνσορα και τον κορωνοϊό ανθεί.

Στον αντίλογο που λέει πως αν ανοίξουν τα μπουζούκια έστω για δύο ημέρες θα διασπαρεί ο ιός περαιτέρω, οι τελετάρχες απάντησαν σκωπτικά: “ναι, αυτό σας μάρανε ζωντόβολα”.

 

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μετά τα μέτρα στη ΔΕΘ όλοι θέλουν να γίνουν 20 χρονών, πολύτεκνοι, μόνιμοι κάτοικοι χωριού στην παραμεθόριο
  • Από όλες τις κρίσεις περάσαμε, τώρα τα σπάει η νέα κρίση ηγούμενων – προηγούμενων
  • Ήττα για την Εθνική από τη Βοσνία στο Ευρωμπάσκετ. Μονόδρομος η νίκη επί των Ισπανών για να έρθουμε πρώτοι στον όμιλο και να έχουμε θεωρητικά τουλάχιστον καλύτερες “διασταυρώσεις”
  • Μη δείτε έναν πολιτικό παράγοντα μα είναι κοντά στην Κίμπερλι αμέσως να ζηλέψετε και να βγάλετε χολή. Πάντως επιτετραμμένοι των ΗΠΑ στην Ελλάδα νομίζουν κι άλλοι πως είναι: η φαντασία στην εξουσία και στους “καθαριστές”