• emo.gr
  • Sport
  • Επιστρέφει στην Πρέμιερ ο Δανός που συγκίνησε τους πάντες!
Επιστρέφει στην Πρέμιερ ο Δανός που συγκίνησε τους πάντες!

Η εμπειρία και το ταλέντο του Έρικσεν ίσως αποδειχτούν καθοριστικά για την πορεία της Μπρέντφορντ

Επτά μήνες μετά το σοκαριστικό πέσιμο του στο χορτάρι κατά τη διάρκεια του Euro και ξεπερνώντας το επεισόδιο που σταμάτησε για λίγο την καρδιά του, ο Κρίστιαν Έρικσεν επιστρέφει και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

Ήλθε να διαψεύσει όσους έλεγαν πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά, τουλάχιστον όχι σε τοπ- επίπεδο.

Ο Δανός διέψευσε όλες τις Κασσάνδρες και επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ, εκεί που έχτισε το όνομα του με την Τότεναμ, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Μπρέντφορντ!

Στον Έρικσεν έχει εμφυτευθεί απινιδωτής ώστε εάν η καρδιά του σταματήσει ξανά να λειτουργεί, να την θέσει και πάλι σε λειτουργία.

Θυμίζουμε πως είχε συμβόλαιο με την Ίντερ, αλλά η ιταλική νομοθεσία δεν επιτρέπει να αγωνίζονται επαγγελματικά ποδοσφαιριστές με απινιδωτή.

Τους τελευταίους μήνες, αφότου δυνάμωσε, ο Έρικσεν άρχισε πρώτα ατομικές προπονήσεις και ακολούθως μετέβη στην πατρίδα του και προπονείτο με την ομάδα που τον ανέδειξε, την Οντένσε.

Εκεί που αναμενόταν ότι θα αγωνιζόταν με την Οντένσε, η Μπρέντφορντ αποφάσισε με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών να επαναφέρει τον σπουδαίο στράικερ στο κορυφαίο επίπεδο, προσφέροντάς του πεντάμηνο συμβόλαιο, ως το τέλος της σεζόν.

Η εμπειρία και το ταλέντο του Δανού ίσως αποδειχτούν καθοριστικά για την πορεία της. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή του αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • To “Φουρνιέ αλάνι για πάντα στο λιμάνι” δεν είναι πλέον μόνο σύνθημα. Επέκταση συμβολαίου στον Γάλλο δίνει ο Ολυμπιακός ως τη λήξη της καριέρας του και μάλιστα με μεγαλύτερες απολαβές, ενώ ήδη υπάρχουν σκέψεις και για την παραμονή του μετά σε διοικητικό πόστο στην ομάδα
  • Ευτυχώς είναι σώοι οι τρεις χειριστές μετά την αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στον όρμο της Ελευσίνας
  • Ελλάδα – ΗΠΑ 14-10 στον ημιτελικό του Παγκόσμιου στο πόλο γυναικών: 1.410 % οι δασμοί Τραμπ προς Ελλάδα χαλαρά
  • Ελλάδα – Γαλλία 23-9 στο πόλο γυναικών, οι Γαλλίδες χαίρουν ευτυχώς άκρας υγείας