• emo.gr
  • emollient
  • Pass-άς με power και fuel pass: το Pass-ΟΚ στα καλύτερα του
Pass-άς με power και fuel pass: το Pass-ΟΚ στα καλύτερα του

Ελληνική Επιδοματική Δημοκρατία: άντε να πείσει η Αντιπολίτευση πως η Κυβέρνηση είναι νεοφιλελεύθερη μακρονική, που μόνο επίδομα κίνησης για τη βραδινή ούρηση δεν έχει βγει.

Είναι αυτή, η συγκεκριμένη, η παρούσα α αυτοδύναμη (auto-power) Κυβέρνηση, η μόνη εδώ και δεκαετίες, που έχει πιάσει απόλυτα το σφυγμό της κοινής γνώμης.

Και όταν βλέπει αρρυθμίες στο σφυγμό, δίνει χάπια. Ασπιρίνες, αλλά και λίγο πιο βαριά, μέχρι παρακεταμόλη.

Ελληνική Επιδοματική Δημοκρατία κυρίες και κύριοι, ladies & gentlemen.

Να το πάρουμε από την αρχή.

Αυξήθηκε η βενζίνη;

Κανένα πρόβλημα, τσίμπα ακόμη ένα χαρτζιλίκι που το λέμε fuel pass ΙΙ (γιατί περνάς και την περνάς με αυτό) για ένα ψευτογέμισμα ρεζερβουάρ. Κερασμένο ρε. Έχουμε άπλες.

Τώρα άμα θες από Αθήνα να πας Χαλκιδική και από Σαλονίκη Πήλιο θα πλερώκεις, γιατί ανήκεις στους έχοντες και κατέχοντες. Κοινωνική πολιτική. Να δώσουν οι πλούσιοι έμμεσους φόρους από τη μπετζίνα και όχι μόνο για να βγουν τα περάσματα.

Πλήρωσες τα μαλλιά και τα νύχια σου σε ρεύμα όλο το χειμώνα γιατί είχες αυτή τη χρέωση την παράξενη, με τη ρήτρα που σε προσάρμοσε όμορφα κι ωραία και δεν μπήκες στον κόπο να ασχοληθείς γιατί είχε Σασμό, Σουρβάιβορ και Μέλισσες Άγριες και Αγριεμένες;

Μη σε νοιάζει, μην αγχώνεσαι, μην άγχεσαι που λένε και οι σπουδαγμένοι. Ρίχτο έξω βρε αδελφέ.

Βγήκε το δυνατό, το δυναμικό power pass για να πάρεις κανά φραγκάκι να την κουτσοβγάλεις το καλοκαίρι.

ali_pasas

Διότι το θέρος να μην το ξεχάσουμε έχει και κοινωνικό τουρισμό, να πας σε πεντάστερο, με ψίχουλα από παντεσπάνι, τύφλα να έχει το μονάστερο. Το “μοναστήρι” να ΄ν΄ καλά.

Συνοψίζουμε για να αποδείξουμε το ολότελα ολιστικό σχέδιο: Πασάς στα Γιάννενα (αλλά και σε άλλες πόλεις) ο Έλλην με power pass και fuel pass και κοινωνικό τουρισμό.

Να δεν τελειώσαμε δε γίνεται σου λέω δεν τελειώσαμε: και με επιταγή ακρίβειας θα παίξει κανά διακοσαράκ επιπλέον, παιδιά εδώ μιλάμε για λεφτά με ουρά. Με διαρκείς ουρές. Συν το ένα και συν το άλλο και το βασικό είναι η προσμονή.

Αλλάζεις και 3 συσκευές, δηλαδή δύο κλιματιστικά και ένα ψυγείο και έχεις πιάσει κορυφή.

Κι άντε να πείσει η Αντιπολίτευση πως η Κυβέρνηση είναι νεοφιλελεύθερη μακρονική, που μόνο επίδομα κίνησης για τη βραδινή ούρηση δεν έχει βγει.

Γιατί εκεί την πάτησε ο Εμμανουέλ και έχασε την αυτοδυναμία. Δεν έσκυψε πάνω στα προβλήματα του λαού, του λόγγου, του κάμπου. Μπλαζέ και απόμακρος, δεν άκουσε τον μαρκόνη που αφουγκραζόταν τον γαλλικό λαό.

Έχει πλάκα πάντως πως είναι τόσο διασπασμένη, τόσο διαιρεμένη η γαλλική ψήφος, λόγω ενεργειακών και άλλων κρίσεων, που θυμίζει τα δικά μας του 2012.

Ας κάνουν και λίγη υπομονή οι Γάλλοι, τα πρώτα δέκα χρόνια είναι δύσκολα, μετά έρχονται τα επιδόματα.

Μέχρι τότε ας κλειστούν στα δώματα. Τι μας έλεγαν τότε; Κρίση είναι θα περάσει.

Κι εμείς θα τη βγάλουμε με το Pass-ΟΚ στα καλύτερα του.

Μην μπερδευτείτε, δεν διαβάζεται ΠΑΣΟΚ, αλλά pass οκ, όλα καλά, όλα ανθηρά, καλό καλοκαίρι με παρατεταμένη θερμή περίοδο.

Κανά επίδομα ανεμιστήρα θα βγάλει η ανάλγητη Κυβέρνηση;

 

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη