• emo.gr
  • Emotive
  • Καταρρίπτει τις φήμες ο Πέτρος : “από άλλο Μιχέικο ο μαστροπός”
Καταρρίπτει τις φήμες ο Πέτρος : “από άλλο Μιχέικο ο μαστροπός”

Δεν είναι σαφές αν ο 53χρονος έλεγε πως είχε συγγενική σχέση, ή κάποιοι συνέδεσαν τον Πέτρο λόγω επωνύμου και τόπου καταγωγής (Αγρίνιο)

Δεν άφησε αναπάντητες τις φήμες που κυκλοφορούν ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Πέτρος Μίχος. Αυτές ήθελαν να έχει συγγενική σχέση με τον 53χρονο που συγκλόνισε την κοινή γνώμη με τη δράση του ως μαστροπός του 12χρονου κοριτσιού.

Δεν είναι σαφές αν ο 53χρονος έλεγε πως είχε συγγενική σχέση, ή κάποιοι συνέδεσαν τον Πέτρο λόγω επωνύμου και τόπου καταγωγής (Αγρίνιο).

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει αλλά εγώ δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο. Δεν έχουμε καμία οικογενειακή σχέση”, τόνισε η μεγάλη δόξα των 80ς του Ολυμπιακού, Πέτρος Μίχος, για τη συνωνυμία του με τον 53χρονο μαστροπό.

“Εάν δω κάτι, ότι έχει πει, ότι έχει χρησιμοποιήσει το όνομά μου κτλ θα πάω νομικά. Μου το είπαν και φίλοι “ρε Πέτρο το ένα, ρε Πέτρο το άλλο”. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το Μιχέικο” ξεκαθάρισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, που έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος με αφορμή κάποιες φήμες ότι 53χρονος χρησιμοποιούσε το όνομα του, προκειμένου να “ενισχύσει” το κοινωνικό προφίλ που έχτιζε, με σκοπό να ενισχύσει το φόβο των θυμάτων του.

Το έπαιζε ένας άνθρωπος με ατελείωτες άκρες στην Αυτοδιοίκηση,  στην πολιτική σκηνή, στην Εκκλησία.
 Ο Πέτρος Μίχος ήταν απολύτως σαφής και η δήλωση του δεν επιδέχεται καμίας παρερμηνείας: αν διαπιστώσει ότι έχει εκτεθεί από αυτή την δήθεν συγγένεια, θα κινηθεί νομικά.
  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • To “Φουρνιέ αλάνι για πάντα στο λιμάνι” δεν είναι πλέον μόνο σύνθημα. Επέκταση συμβολαίου στον Γάλλο δίνει ο Ολυμπιακός ως τη λήξη της καριέρας του και μάλιστα με μεγαλύτερες απολαβές, ενώ ήδη υπάρχουν σκέψεις και για την παραμονή του μετά σε διοικητικό πόστο στην ομάδα
  • Ευτυχώς είναι σώοι οι τρεις χειριστές μετά την αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στον όρμο της Ελευσίνας
  • Ελλάδα – ΗΠΑ 14-10 στον ημιτελικό του Παγκόσμιου στο πόλο γυναικών: 1.410 % οι δασμοί Τραμπ προς Ελλάδα χαλαρά
  • Ελλάδα – Γαλλία 23-9 στο πόλο γυναικών, οι Γαλλίδες χαίρουν ευτυχώς άκρας υγείας