• emo.gr
  • Sport
  • Θα φάει ο Μέσι σίδερα και ο Εμπαπέ ατσάλι
Θα φάει ο Μέσι σίδερα και ο Εμπαπέ ατσάλι

Απολαύστε τον La Pulga Atomica, τον ψύλλο, το παιδί που είχε διαγνωστεί με έλλειψη αυξητικής ορμόνης στα 10 του και τρύπησε τον ουρανό στο δικό του last dance.

Τέρμα τα δίφραγκα, που λέγανε οι παλιοί εισπράκτορες στα αστικά λεωφορεία κι έμεινε η έκφραση με την έννοια πως πλέον η φάση πάει στο do or die.

Η απόλυτη και μοναδική ευκαιρία του Μέσι να γεμίσει περηφάνεια ένα ταπεινωμένο από το ΔΝΤ και τους διεθνείς πιστωτές έθνος. Εμείς με την δεκαετή περιπέτεια μας, μπορούμε να το καταλάβουμε απόλυτα.

Γιατί αυτή είναι η ουσία: το αν θα το κατακτήσει ο Λιονέλ είναι δευτερεύων. Αν ήταν μέλος της εθνικής Ολλανδίας για παράδειγμα δε θα είχε τόση σημασία.

lionel_2

Όμως απέναντι του θα βρει μια ομάδα που τα έχει όλα. Ρόλους, προσωπικότητες, εμπειρία, ρέντα.

Ο Εμπαπέ και όλοι που ήταν και το 2018 θέλουν το ριπίτ. Θα ματώσουν γι΄αυτό. Θα τα δώσουν όλα.

Όμως η Αργεντινή δείχνει να έχει ένα πλεονέκτημα. Το θέλει παραπάνω και είναι πιο δεμένη, μια παρέα. Ο Αγκουέρο έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω θεμάτων υγείας, αλλά είναι με την αποστολή, μένει με τον Μέσι όπως γινόταν πάντα, βοηθά στις προπονήσεις.

Στον αντίποδα ο Μπενζεμά μέλος ακόμη της αποστολής, δεν κάνει καν τον κόπο να πάει στο Κατάρ. Λεπτομέρειες που δείχνουν ποιος το θέλει πιο πολύ.

Στη λογική αυτή, θεωρούμε πως δε θα υπάρξει παράταση και η Αργεντινή θα βρει τον τρόπο να νικήσει στο 90λεπτο. Δύσκολα προφανώς Ένα ακόμη στοίχημα που παίξαμε και χθες και επιβεβαιώθηκε είναι το όβερ 1,5 γκολ στο ημίχρονο. Έχει αξία και σήμερα. Και οι δύο θα μπουν να σκοράρουν, κανείς δε θα παίξει κατενάτσιο.

messi_3

Πρόκειται για το δεύτερο και τρίτο φαβορί στην αρχή της διοργάνωσης. Δύο μεγάλα ονόματα, δύο τεράστιες σχολές ποδοσφαίρου. Τα υπόλοιπα στην οθόνη.

Το νέο μουντιαλικό ραντεβού είναι για την επόμενη διοργάνωση (2026), που θα διεξαχθεί στον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό , ευτυχώς ξανά καλοκαίρι, μάλλον με άλλο φορμάτ και 48 ομάδες.

Δε θα έχει Ρονάλντο, δε θα έχει Μέσι, τους αστέρες του σύγχρονου ποδοσφαίρου, που χώρισαν τους φιλάθλους σε δύο κατηγορίες “μεσσικών” και “ροναλντικών”.

messi_5

 

Απολαύστε τον La Pulga Atomica, τον ψύλλο, το παιδί που είχε διαγνωστεί με έλλειψη αυξητικής ορμόνης στα 10 του και τρύπησε τον ουρανό στο δικό του last dance.

Δείτε τον Leo στην τελευταία του παράσταση σε Μουντιάλ, για μας GOAT ό,τι κι αν γίνει απόψε νωρίς στις 17:00.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ταράζουν την Παρασκευή του λαού οι ειδήσεις για τη σύλληψη πασίγνωστου σεφ και άντε να βρεις ποιος είναι (εννοείται πως ξέρουμε) με την TVνα μαγειρεύει τα τελευταία πολλά χρόνια, όταν δε λέει ανοησίες σε talk shows
  • Να χάνει ο Ολυμπιακός από τον Σπανούλη έγινε μοτίβο πλέον: νωρίς στη σεζόν ασφαλώς, αλλά ο Λαρισαίος δείχνει να έχει βρει τη συνταγή να νικά το φαβορί
  • Η Ελλάδα αποχαιρετά τον μοναδικό, τον εμβληματικό τραγουδοποιό της, τον καλλιτέχνη που σημάδεψε όσο ελάχιστοι τα τελευταία εξήντα χρόνια: ο Διονύσης Σαββόπουλος στη γειτονιά των αγγέλων
  • Στη δικαιοσύνη στέλνει ο ήλιος ο νοητός τον καθαρισμό του Αγνώστου Στρατιώτη